debilne. Są dwa ludki, tralala, idą do więzienia. Brakuje Porządnego prologu, wstępu, wprowadzenia... to nie pasuje na początek.. no chyba że początek rozwinięcia. Doszli do więzienia, zabijają dwóch strażników.. l0l? za co? Na dodatek ,,uśpienie duszy" ma opis jak masło maślane. Idiotyczne efekty. No i tarcza ,,zabita". Nie zniszczona przypadkiem? Na pewno? Fabuła w zasadzie nie istnieje. Idą dwa ludziki, zabijają strażników, forsują drzwi do więzienia... ee... Dialogi są na poziomie Bravo.
Efekty - słabe, denne i może jeszcze słabe. <Epicki facepalm>. Nazwa tych efektów, to żenada. soul sieep? WTF? Nazwy tych efektów DOSŁOWNIE powalają na kolana.
Lokacje - nic specjalnego, trochę pusto.
Część druga:
Nieco lepiej, pusto kafelkowy wszechświat (min.13). Takie wielkie więzienie, a tylu strażników? w0w. nice, nice, nice ;f. Przy okazji, masz smykałkę do dekoracji wnętrz - ode mnie dostajesz 3 punkty na 10 możliwych. O! pojawili się strażnicy (Szybcy są). Więzniowie nie siedzą w celach ale w kratach 0.o. Aha! Zerżnąłeś imię Arona! Aron i Czacha! AHAHA! Między 18 a 19, mam wrażenie że uciekło mi parę scen. Więcej ich rób!
Ogółem - słabo.
PS
Ptakubo.. jeszcze raz, użyjesz mojej drwiącej emoikonki... to będzie z tobą źle.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Likop
Hej, jakich modeli byś użył, aby zrobić jesienną wioskę Leoardonu?
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss
najlepiej rozebranych modelek
|
|