Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2008, 18:29   #18
Zokar
Użytkownik Forum

Zokar's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2008
Lokacja: Anglia
Wpisy bloga: 15

Stan: Aktywny Gracz
Zokar ma numer GG 10510933
Domyślny

@irwin
Cytuj:
debilne. Są dwa ludki, tralala, idą do więzienia. Brakuje Porządnego prologu, wstępu, wprowadzenia... to nie pasuje na początek.. no chyba że początek rozwinięcia. Doszli do więzienia, zabijają dwóch strażników.. l0l? za co? Na dodatek ,,uśpienie duszy" ma opis jak masło maślane. Idiotyczne efekty. No i tarcza ,,zabita". Nie zniszczona przypadkiem? Na pewno? Fabuła w zasadzie nie istnieje. Idą dwa ludziki, zabijają strażników, forsują drzwi do więzienia... ee... Dialogi są na poziomie Bravo.
Sam taki jesteś
Z chlebkiem i kawą ;> ?
Jak ty?

Cytuj:
Efekty - słabe, denne i może jeszcze słabe. <Epicki facepalm>. Nazwa tych efektów, to żenada. soul sieep? WTF? Nazwy tych efektów DOSŁOWNIE powalają na kolana.
Lokacje - nic specjalnego, trochę pusto.
Myśli twojego mózgu? nie wiedziałem ;<
Tak Ciebię przed twoją mamusią, kiedy niemasz kieszonkowego.
Jak w twojej głowie ;<

Cytuj:
Część druga:
Nieco lepiej, pusto kafelkowy wszechświat (min.13). Takie wielkie więzienie, a tylu strażników? w0w. nice, nice, nice ;f. Przy okazji, masz smykałkę do dekoracji wnętrz - ode mnie dostajesz 3 punkty na 10 możliwych. O! pojawili się strażnicy (Szybcy są). Więzniowie nie siedzą w celach ale w kratach 0.o. Aha! Zerżnąłeś imię Arona! Aron i Czacha! AHAHA! Między 18 a 19, mam wrażenie że uciekło mi parę scen. Więcej ich rób!
Jak w twojej głowie ;S
Szacha i Macha

Cytuj:
Ogółem - słabo.
Słabo to turbiny ci w głowie pracują - Wyjć.....i nie wracaj

@You_Ying
Tak mi się dało ;P

@Rase
Mi tam te angielskie nazwy pasują

Cytuj:
Rekrutacja:
Potrzebuje wcześniej wspomnianego w odcinku Soul Elementaliste a szablo powinien wyglądać tak.....

Imię <Klimatyczne>
Outfit: < Najlepiej jakiś summoner z małym ankiem na szyji>
Charakter:
Historia: <Jak Został Soul Elementalistą>
Niema Nikogo = Niema dalszego parta

@Shivek
Pokazałeś swój debilizm GZ

@Down
Opcja edytuj sie kłania.....RAPORT

Ostatnio edytowany przez Zokar - 14-12-2008 o 18:32.
Zokar jest offline   Odpowiedz z Cytatem