Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Ale nie brałem udziału w strajkach, demonstracjach i propagandach, w których nooby narzekają np. o brak miejsc do expienia na terenach dla graczy z darmowym kontem.
Zacznijmy od tego, że oni sami nie są lojalni w stosunku do swoich klientów.
|
A czy ja narzekam na brak miejsca na expowiskach Pacc? Jak mnie to denerwuje, to kupuję Pacc i mam spokój. Inna sprawa, że jak go już mam, to nie robię z siebie nie wiadomo jakiego fundatora i dobroczyńcy dla plugawych graczy Facc. Nie wyzywam ich od darmozjadów, bo nie każdemu jest Pacc do szczęścia potrzebny. Bo w końcu klienta Tibii ściągasz za darmo, konto zakładasz za darmo i - w reszcie - możesz ile Ci się żywnie podoba grać w nią za darmo.
CipSoft daje graczom taką możliwość, bo każdy klient Facc, to potencjalny nabywca Pacc. Działa to na prostej zasadzie promocji w supermarkecie, tylko że tutaj obiektem promocji jest nie jogurt, ser czy kiełbasa, tylko gra. Dostajesz za darmo próbkę możliwości a płacąc dostajesz pełne możliwości.
Inna sprawa... Czemu nie skomentowałeś mojego końcowego porównania? Było zbyt trafne, czy może było dla Ciebie zaszczytem porównanie do arcynazisty?
@ Dragonit
Większość ludzi często nie wpada na oczywiste pomysły pomijają z powodu ich oczywistości. I żeby nie było, to ja się nie czepiam, bo to całkowicie normalny i udowodniony naukowo fakt