Ej jerry nie napinaj sie tak. Jak wątpisz w moje posiadanie rone epsa to zrób postać na elysii to Cie z niego pozdrowie. To forum a nie boisko, odstaw stres na bok. Piszesz do pełnoletniej osoby. A staty mojego chara mam wpisane w profilu więc nie wiem do czego pijesz.
Cytuj:
Masz 20 lvl w Carlin pewnie (skoro wspominasz o Carlin to tylko to mi na myśl przychodzi)
|
A skoro tobie przychodzi na mysl ze jestem dzieckiem i mam pryszczata buzke to co ja mam sobie pomyslec...
Po raz kolejny mówie ze jak sam nie byłes na tej miejscowie to sie nie wypowiadaj.
Gs + Rs na 50 levelu + bohy to bzdura a nie dobry exp. Nie będziesz mogł w ogole przystanac zeby oddac strzal, co za tym idzie bedziesz je zadawal rzadko. Osobiscie nie lubie expa na gsach.
Na bb z arbalestem i pb sie bardzo dobrze z power boltami expi, jak zbierzesz lot to będziesz mial czasami na plus nawet, ale zwrócic sie powinno zawsze. Tylko trzeba zagrac na normalnym serwerze a nie no-pvp gdzie ci pod*******aja loot...
Myslisz zapewne ze skoro masz 60 skill i walisz 80 to jak bedziesz mial 80 to bedziesz walic 160 no ale nie, tak niestety nie jest.
Mam filmiki z testow roznych broni na hydrach, wrazliwych na obrazenia fizyczne. Dam ci, policzysz sobie sredni hit, zobaczysz, przestaniesz sie napinac bo forum nie jest do trollowania.
Cytuj:
Dec 08 2008, 18:14:22 CET Died at Level 49 by an orc berserker
|
Co za goscio, jeszcze facc i z no-pvp. Wy naprawde sobie ciezko pracujecie na swoja zjebana reputacje.