Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2008, 19:03   #101
Rujewit
Użytkownik Forum

Rujewit's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rujewit
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 39
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Rujewit ma numer GG 205482
Domyślny

Droga Panno,

Twoje wypowiedzi są o tyle żałosne, iż nic nie zrobiłaś konstruktywnego, co mogło by zasługiwac na jakąkolwiek uwagę. Czym możesz się poszczycić, poza negowaniem innych ?

od 24 listopada odkąd posiadam konto, udało się mi rozdać ponad 30 plate setów , 20 beholder shieldów, 15 serpentów, 20 dark helmetów.

W swoim prywantym Eq, nie posiłkując sie zakupem gp na allegro pomimo pokaźnej ilości dedów, posiadam full crown set [ armor , legi, shield, helmet ] oraz wyvern fang.

Poza tym udało mi się nawiązać współpracę z paroma osobami w zakresie stworzenia gildii, która w ciągu 3 dni zrekrutowała 20 osób w tym najwyższy jak na razie level = 80.

Stale rozwijamy swoją działalność. Osoby które otrzymały Eq do końca przyszłego tygodnia zakończa etap skilowania i rozpoczną expienie co wiązało się będzie ze wzrostem o kolejne 20 osób w gildi.

Więc jak wogóle śmiesz wypowiadać się zarówno na mój temat, skoro nawet mnie nie znasz.

W moich oczach jesteś zwykłą pusta zakompleksioną gówniarą, która jak sądze poprzez swoje kompleksy, zachowuj się jak zachowuje i stara zwrócić uwagę a także dowartościować.

Aby negować innych, sama najpierw coś zrób, osiągnij wtedy może powrócimy do polemiki.

Mistrz Świata : 08:50 Pixel Fighter [60]: "nie chodze do szkoly bo i tak bym niezdal ; ( a tak to przynajmniej level urosnie"

19:59 Horelix [8]: 19:59 Horelix [8]: Wezcie zrobcie cos w tym ab prosze sorry ze po polsku ale tu botterow wiecej niz trolli 19:59 Please wait patiently for a gamemaster to reply.
Rujewit jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.