Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2008, 19:30   #807
Pacz_knight
Użytkownik Forum

Pacz_knight's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
Domyślny

@Shady
Kraweznik jest na rowni z chodnikiem, dobrze ci sie zdaje Co do auta to bede cwiczyl i jak zwykle bede dazyl do perfekcji...
Grafitti wiem ze oblesne xd Mialem zrobic czarno-biale. ;<
Emmm mania na DN wziela mnie jakis miech temu, a jak kazdy wie to jak mam jakis szal na jakiegos animca to odrazu robie outy i short fakei z nim zwiazane. ;p

@Irwin
Niechce byc nie mily, ale niewiem czy tylko mi sie zdaje czy innym wokolo tez... Twoje poczucie humoru, a raczej zarciki, sa beznadziejne. To tak poza nawiasem...

Widze ze jestes kolejna osoba ktora niewie co pisac. Naprawde tak ciezko jest wyciagnac jakies elementy do ocenienia, tylko musicie ograniczac sie do napisania jednego, max dwoch zdan? To chyba nie jest takie trudne, chyba ze twoj poziom intelektu jest tak niski ze ciezko bedzie udolac temu zadaniu
Dobra teraz kilka spraw z ktorymi sie nie zgodze... ;<
Wiec szyby. Ahhh te szyby. Mnie tam pasuja i wydaje mi sie ze sa ok. Wiekrzosci osobom ktorym je pokazywalem podobalo sie. No ale ok, to jest twoje zdanie. Pozatym troche glupio robic przezroczyste szyby do kazdego pomiszczenia ktore i tak rozni sie wnetrzem. Po prostu mi sie niechcialo i zrobilem jeden typ okien
No i samochod. Jaki karton?! o.O
Chodzi ci o krztalt czy cieniowanie? Powiedz, bo jak tak to poprawie...

@topic
Jutro dam kolejne graficzki ktore zrobilem, no i jeszcze kilka autek ktore poprawie

Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 14-12-2008 o 19:33.
Pacz_knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem