Ale czy nie zdaje Ci się ,ze nagle dopiero co byl update i juz widzimy temat "Golden Boots Zdobyte" to dzieje sie za szybko jednego update dodali za dużo rzeczyi zdaje mi sie ,ze tibi powoli chce zrobic ,zeby wszystkie itemki byly dostepne i to bedzie glupie nikt nie bedzie sie trudzil bo bedziemy widzieli na trade "16:20 Xx xx [xxx]: . . : : Sell golden boots : : . . 300k . . : :"
i to bedzie strasznie glupie gdy nikt nie bedzie staral sie znalesc quest na goolden bootsy albo na inne itemki bo on bede powrzechnie dostepne i bede tanie ...okaze sie ,ze narazie bootsy lece z bosa ale zaraz moga leciec z zwyklego demca ..Kolejna glupota jest publikowanie questow na najczesciej odwiedzanych stronach , tibia.pl jako chyba jedyna pyta sie czy napewno chcesz zrezygnowac z zabawy.Czy to niefajnie jak sami zrobimy jakis quest moze zerkniemy tylkodo jakiego npc podejsc a reszte postaramy sie zrobic sami.
Ja osobiscie zawsze staram sie sam wykonnywac questy czesto patrze do jakiego npc napisac ale juz nie patrze co i nie patrze gdzie isc dalej wykonnywac zadanie tylko staram sie czytac co mi odpisuje Npc.
Mowie wam zobaczycie sami jak fajnie jest samemu zrobic quest ;]
|