Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2008, 18:25   #28
babcia666
Użytkownik Forum

babcia666's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
babcia666 ma numer GG 8011403
Domyślny

Ale nazwa tematu, na facc to tylko palek ma jakąś sensowną przyszłość xD

-Draconia, mało ludzi, wieczorami nawet fajny resp, wybijaj se dl'a (ale wtedy musisz liczyć na waste), exp od 25-30k przy słabym respie do 45-50 góra przy dobrym(sam więcej chyba nie wyciągałem);

-nieumarlaki na zamku Draconia - kasa nawet fajna, uważaj tylko na schodach, czasami możesz się nieźle zdziwić przy ds'ach, jeżeli chodzi o kaske to nawet nawet, wybijaj od poziomów z ghoulami;

-guardy jak masz postmana, chyba że lubisz 15 min ciągnąć loota, o ile ktoś Ci nie zaiwani, chociaż i tak z samej kasy + jakieś perełki/orki masz plusa; exp nie jest jakiś super pro-elo, ale zawsze jest, polecam kope na południu/dwarf hell z bolcami(weź poty leczące, ew. runy na dobijanie geo, chociaż ja sobie bez tego dawałem radę).
Na dwarf hellu exp jest no dosyć spory, ale dokładniej ile to nie podam, bo po prostu nie pamiętam;

-gs na crusie - jeżeli nie są zajęte to siedź tam od rana do nocy + guardy wybijaj, exp rzędu 25-40k w porywach, pamiętaj o machecie do ścinania krzaczków, zawsze się zwraca, no ale tutaj postman naprawdę przydatny(no chyba że lubisz ciągnąć bp'ki plate armów, jak kto lubi);

-poh se daruj, waste czasu

-venore lair też lepiej odpuść, no chyba że masz pica, to może nikt Ci się nie wbije na respa, wtedy bajka, zawsze powinnien być +;

-hg, mi się zawsze zwracało, przyjemny exp, prawie nigdy nie ma ludzi, polecam z bolcami; jeżeli chcesz wybijać wszystkie pomieszczenia to radze zainwestować w stealh ringa, dużo łatwiej idzie. No i nie nastawiaj się na jakieś super zysk, ale jak mówię czasami + parę k powinno być, czasem sypnie się jakiś beho helmet;

-deep - wy****ste miejsce, byle by było free, uważaj żeby nie lurnąć za dużo mobów na raz, miej oczyska dookoła głowy; możesz z p boltami, ale jak coś się nie sypnie z dl'a to może być waste, exp zapiernicza równo;

-no i of/orcland.

WAŻNE! Najpierw doskilluj do 80-85 przynajmniej, kup b legi i pally arma, jak będziesz miał ekstra kaske to dokup demonke; wymień crusa na crowna. A potem lecisz do aol'a.... i wtedy kupujesz co chcesz, najlepiej softy.

Mam nadzieje że pomogłem