Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2005, 14:23   #27
Peter The Blacksmith
Użytkownik Forum

Peter The Blacksmith's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Venore

Peter The Blacksmith ma numer GG 6632622
Domyślny Ja nie mogę jeszcze bardziej

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hail Brothers of the Ring
nie no nie moge....

zawsze się zastanawialem skąd sie biorą nooby..i już wiem... PRZEPIS NA NOOBA:

składniki:
-mlody człowiek(przedział wiekowy 10-15 lat)
-chora psychika podkręcana grami, gdzie taki szczyl czuje sie potężny(najczęściej jakies szczelanki, lub inne gry w których nie trzeba myslec, bo z tym byłby juz klopot)-ktos mądrzejszy, który lubi patrzeć się jak cżlowiek kilka lat mlodszy próbuje pokazac "jaki to on nie jest twardy i mondry (celowo tak napisałem, tak pisze na marginesie żebys sie nie czepiał)"
-nie normowana możliwośc wypowiedzenia się, ze świadomością, iz druga strona konfliktu jest oddalona o kilka(-naście?-set?) km kabla telefonicznego, i chociąz na penwo jest silniejsza, mądrzejsza i bardziej doświadoczna, to nie może nic bezpośrednio zrobic...

postepowania:
Wymieszać, pozostawić do wyrośnięcia, karmić z łopaty i mówić..."ty jestes zdolny, mądry, tylko troche źle wychowany"

efekt:
powstaje cos małego, zazwyczaj głupiego (zeby nie powiedziec tepego) o nader wysokim poczuciu własnej wartości, bez kszty pokory i racjonalnego myslenia...

To tyle...a co do kolegi ktory napsiał o reaktywacji,(czy cos takiego)...to sie nazywa plagiat a nie reaktywacja...plagiat karany jest grzywną lub nawet więzieniem.
Hmmm... pomyślmy... Ja najpierw bym się nauczył pisać, a dopiero potem mieszać ludzi z błotem i piskliwie się odgrażać w odpowiedzi. Twój post ma jedną zaletę - jest wręcz niewyczerpanym żródłem nowych wyrazów... Ja na przykład nie znam takiego słowa "napsiał", zrób mi przysługę i wyjaśnij, co ono znaczy. Co jeszcze? Np. twoje literówki typu "cos", "sie", etc. A tak przy okazji: co znaczy słowo "penwo" ?
Na tym forum jest wielu użytkowników w moim wieku i jakoś ich nie nagabujesz. Nie myśl sobie, że jak jesteś starszy, to ci wszystko wolno, i tak się założę, że jesteś wysoki jak brzoza a głupi jak... koza A, specjalnie dałem na czerwono twój tekst:
Cytuj:
chora psychika podkręcana grami, gdzie taki szczyl czuje sie potężny(najczęściej jakies szczelanki, lub inne gry w których nie trzeba myslec, bo z tym byłby juz klopot)
( przy okazji zastanów się nad znaczeniem słów "jakies", "szczelanki", "myslec" (a przy okazji: umiesz MYŚLEĆ?), "juz" czy "klopot" ) Oświecę cię, że wcale nie gram w żadne gierki typu QUAKE - dla mnie są po prostu słabe. I niech wszyscy młodzi, którzy czytają ten tekst, niech znajdą w nim obronę przed starszymi !!! (i głupszymi )