Witam, jestem nowy ale wiem co nieco ;]. A więc chciałem wrócić do tematu tunelu prowadzącego z rookgardu na maina. Wszyscy szukacie tego na rooku a może tunelu wypadało by poszukać na mainie ha ? jeżeli cipsoft zrobił takiego questa który polega na wyjsciu z rooku tunelem, lub zdobycie spike sworda, to zaszyfrował to doskonale. Popatrzcie na grób tego Bozo pisze na nim Bozo jewer and escape artist (Bozo żartowniś i ucieczka artysty), wynika z tego że bozo wyszedł z rookgardu w jakiś sposób, a ta "ucieczka artysty" to może być naprzykład książka w której jest opisane jak wyjść z maina ha ? no bo nie mogli napisać normalnie np : Bozo jewer and great escape ? próbowałem gadać z błaznem bozo (stosowałem wielu słów występujących z rooka, ale nie reagowal). jakby ktoś miał pomysł to bozo jest na zamkowym placu króla tibianusa w Thais. A wracając do Spike sworda tzw. Sword of fury (miecz furii), podobno na pacc area jest droga z tabliczka Maze of Fury (pola furii), teraz możecie się zaśmiać ale mam pomysł. Bardzo dawno nie grałem na rookgardzie ale przypominam sobie że w jednym miejscu (napewno dla FACC) jest taka "komnata" gdzie są prądy i ognie (dokładnie takie jak ogradzają spike sworda ) była tam tablica ale nie potrafiłem jej przetłumaczyć bo byłem za mały a teraz niestety nie mam dostępu do rookgardu a po 2 nawet nie pamietam gdzie to było. Ludzie szukajcie uważam że CipSoft nie robił by to żeby denerwować graczy !!! aż tak by się napracował (żeby nawet Bozo znalazł się Thais ?) szukajcie a bedzie nagroda (może CipSoft zobaczy starania graczy i zrobi takiego questa

) myślę że to jeden bardzo duży i trudny QUEST !. I BLAGAM NIE PISZCIE JUŻ CZEGOŚ TAKIEGO "To dla urozmaicenia gry" itp. BO LUDZIE STARAJĄ SIĘ TO ROZWIĄZAĆ, A JAK TO PRAWDA TO CO BĘDZIE WAM ŁYSO.