Temat: Inne New Quest
Zobacz pojedynczy post
stary 16-12-2008, 11:08   #28
Rozenix
Użytkownik Forum

Rozenix's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2008

Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Jezu wszyscy nagle robia to 110 pallami bez utamo i nie schodzi im hp do yellow, jakbyscie wchodzili w tp w ktorym nie wiecie czy jest wyjscie , co jest za tp i ile bije boss to nie warto stracic te 5k na poty zeby chociaz nie pasc ? Tylko dla mnie jest failem to ,ze
a) nie biegal
b) nie wbiegl z energi ringiem tylko z utamo

Reszta dla mnie byla git .

No tak - jako Palek to przyznam że powinien biegać + e-ring, ale dodam że ja też mam palka 100+ i niestety zawsze miałem pecha do posiadania w drużynie blokera, więc to zmusiło mnie do tego że często to ja jako palek dodatkowo robię jako bloker mimo shielda około 72 - oczywiście na monsterach max typu Destroyer. I często się przez to łapię na tym że nawet jak sam expię to też mało trzymam na dystans monstery i stoję zamiast biegać. Ale z drugiej strony po to Cip wymyślił te wszystkie czary aby z nich korzystać i to żaden wstyd. To już bardziej rozśmieszają mnie gracze którzy kozakują bez utamy czy innych czarów a potem padają jak muchy po kilka razy. Dla mnie dobry gracz to taki który umie wykorzystać możliwości dane przez Cip, a ktoś kto pada po kilka razy bo kozakuje to nie umiejąca nic miernota a nie gracz.

Kolejna rzecz:
Paru z was napisało, że pewnie kupił na allegro albo ebay... Co to kogo obchodzi ? Nie popieram tego tak jak booterów (dzięki min. moim raportom paru już polecialo), którzy akurat w dużej mierze są popierani (szczególnie na harmonii). Osobiście wolę kogoś kto kupił wytrenowaną postać(o ile trenowana bez bota), niż kogoś kto boci a potem zgrywa cwaniaka. To każdego indywidualna sprawa.

Ostatnia kwestia to koszt takiej wyprawy:
Większość napisze że większe waste itp., ale to już jest osobista sprawa każdego. Każdy jeśli go stać może sobie zafundować wyprawę z wysokimi kosztami i nikomu nic do tego.

23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal

ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/

Ostatnio edytowany przez Rozenix - 16-12-2008 o 11:19.
Rozenix jest offline   Odpowiedz z Cytatem