Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Z nienacka.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Na imię mi Agnieszka, mam 12 lat (wiem, że mało, ale jestem dosyć inteligentna na swój wiek, a przynajmniej tak myślę ^^). Interesuję się grafiką, informatyką, dziennikarstwem, mangą i anime. W szkole radzę sobie dobrze, nie mam problebów. Dodam, że niedawno miałam egzamin próbny, miałam 35/40 punktów.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Na forum jestem prawie od roku. Co do sukcesów, to chyba żadnych nie miałam, ewentualnie nic o tym nie wiem. Praca na innych stronach... Miałam własne forum, ale ono już nie istnieje. Mam też bloga, którego prowadzę systematycznie, ale jest on mało popularny. Adresu tego bloga wolę nie podawać. ; )
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Nie jestem pewna, czy mój char jeszcze istnieje, w każdym razie miałam nick Disseny, 11 level, Rookstayer.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Chciałabym mieć udział w rozwijaniu się strony. Bardzo często wchodzę na tę stronę. Przy okazji mogłabym poznać nowe osoby. (:
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Szczerze, nadaję się, ponieważ jestem odpowiedzialna, ambitna, sumienna, zawsze robię wszystko do końca.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Hm... Nie myślałam nad tym. Mogłabym zawsze się zastanowić. Jednak pomysły bardzo szybko przychodzą mi do głowy.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Pisaniem newsów, lub tłumaczeniem (tylko jakiś prostych tekstów, ale z angielskiego dobrze mi idzie).
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Ponieważ jestem pracowita, sumienna, zastanawiam się, zanim coś zrobię lub napiszę. Jestem zawsze na zawołanie, chyba, że jestem w szkole. xD
Wiem, na czym polega praca w supporcie i myślę, że się do tego nadaję. Mam pojęcie, że będę musiała mieć dużo czasu na taką pracę, ale mnie to nic nie przeszkadza. Mam chyba małe szanse na to, że zostanę przyjęta, ale zobaczymy...
__
Przepraszam za wszystkie literówki, ale pisałam to na szybko, na informatyce. xD
Ostatnio edytowany przez Disseny__ - 16-12-2008 o 12:22.
|