1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Nazywam się Wojciech, uczęszczam do drugiej klasy LO, mam 17 lat. Uczę się dobrze- jestem systematyczny. Dorywczo uczę języka angielskiego w pewnej placówcę zastępczo-rodzinnej (wpis do papieru na ewentualnym CV). Interesuję się mangą i anime, inaczej animacją, lubię czytacz książki, choć szczerze mówiąc na ogół nie gram w gry komputerowe, nie posiadam żadnej konsoli.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Użytkownik Nari jest zarejestrowany w bazie od 06 12 2006 r., choc tak naprawdę nie jest to moje pierwsze konto. Żeby nie skłamac co do prawdziwej daty rejestracji na forum, przyznam, że pierwszy raz zagrałem w Tibię 2003 roku, świadczy o tym moje pierwsze konto (ewentualni zainteresowani mogą spytac się o nick poprzez PW, choc obawiam się, że konto zostało skasowane z powodu nieużywania).
Jestem dorywczym wikipedystą, czasami bywam niezależnym redaktorem na pomniejszych forach, czy uogólniając serwisach.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Najbardziej warty wspomnienia jest mój paladyn- 108 lvl na świecie Obsidia. Został sprzedany. Grałem też paladynem na 71 lvlu, jednak na ogół tak naprawdę nie był mój- zostałem poproszony o expienie. Na wymienionym wyżej koncie zdobyłem jeszcze 50 lvl knighta, 32 lvl sorcerera, oraz kolejnego paladyna na lvlu 27, prawdopodobnie wszystkie na Aldorze. Ostatnią moją postacią był sorcerer na 30 lvlu na Pytherze. Prawdopodobnie na wszystkie postacie swego czasu miały PACCa, oraz promocję. Obecnie jestem na, zasłużonej moim zdaniem, emeryturze.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Kieruje mną zdrożna chęc pomocy.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Przyznaję się, że się nadaję. Moim zdaniem jestem sumienny, oraz potrafię zadbać o to co robię.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Przede wszystkim aktualizacja danych.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Tłumaczeniem, oraz korektą wszelakich tekstów, oraz- jadąc na łatwiźnie- dostarczaniem, oraz sprawdzaniem informacji o questach, potworach i przedmiotach.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Szczerze mówiąc nie widzę niczego przeciw mnie. Po prostu zdaje mi się, że mogę pomóc jako tak zwana tania siła robocza. Nie uważam, że potrafię wiele pomóc ilościowo, jednak jestem pewien, że nie przyjęcie mnie byłoby swego rodzaju stratą- za przeproszeniem oczywiście.

|