dokładnie najlepiej dziewczynie kupic bizuterie badz jakas sukienke tunice... chyba ze ktos ma dziewczyne lat 10 do 14 to moze puzzle miska nowy plecak do szkoly

bratu starszemu dezodorant mlodszemu mozna kupic np klocki lego jakis maly zestaw lub jakas gre na komputer oryginalna ojcu film na dvd a matce standrat dezodorant rowniez jakas bizuterie albo cos z porcelany np starszym osobom to sie bardzo podoba ale prezenty nie sa najwazniejsze! Najwazniejsze jest to aby nie zapomniec o rodzinie! Odwiedzic starych dobrych przyjaciol, rodzine podzielic sie oplatkiem! ale dla bliskich to tak jak wyzej napisalem cos skromnego co bedzie oznaczac ze o nich pamietasz ja mojej dziewczynie (18 lat) kupuje bizuterie i jakis fajny modny ciuch od 250-400zl. Matce(40 lat) Perfumy w cenie okolo 100-150zl. Ojczymowi kupie jakas nowa maszynke do golenia i dodtakowo jakis perfum okolo 100zl braztu mlodszemu 10 lat kupie jakies fajne nowe dlugopisy zelowe falamastry kredki do szkoly puzzle do zabawy aby sie mu nie nudzilo w domu. Mam nadzieje ze komus pomoglem bb