Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2008, 09:12   #640
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tas Pokaż post
Który to już temat o SoFie? 54543241?

Wiem dobrze że nie dacie sobie z tym spokoju ale może znajdą się tacy co nie wieżą o bzdury o mieczyku z kolcami... Wiem że mnie skrytykują ci którzy ślepo poświecą całe lata na szukanie odpowiedzi której nie znajdzie .

Pzdr
Po pierwsze "wierzą", a po drugie, wiara to w mowie potocznej oznacza przekonanie o czymś. W religioznawstwie natomiast polega na przyjęciu istnienia lub nie istnienia czegoś bez żadnego dowodu wiarygodnie potwierdzającego ten fakt. I tu bym się zgodził, część ludzi ślepo wierzy (dokładnie w miecz z kolcami, spike sword), a co z tym małym procentem którzy WIEDZĄ, a nie wierzą (i rozróżniają SoF od SS)?

@Szpec
Cytuj:
Ja sie teraz zajmuje czytaniem forów Brazylijskich. Ktoś kiedyś powiedział że najbliżej rozwiązania zagadki jest pewne brazylijskie forum, więc sobie zajrzałem.

Z ciekawszych rzeczy posiadam tekst:

Cytuj:
- Ninja Trovador: One of the users of the forum Rookgaard of Tibia Br better known. Jura has a sword that makes some ... Two years. Had a Level 32 in Rookgaard, which ended up being deleted. At least give more clues that the two from above: it says that you must be premium account for it and that the NPC is the key Louie.
Ogólnie, to wrzuccie sobie to na translator, tutaj jest troche ciekawych rzeczy.
http://forums.tibiabr.com/showthread.php?t=39749

Polecam wam dużo czytać i szukać jeżeli chcecie coś osiągnąc. Niestety fora polskie do tego nie są najlepsze ze wzgledu na duza ilosc dzieci neo.

Z takich tam bzdetów to wiem jeszcze że Sword of Fury nie da się wziąść w tym queście na własność. Głównym celem podobno jest zniszczenie go (?). Tak wynikało z postów z torga
Daj spokój, wielokrotnie Brazylijczycy z tego forum wygłaszali brednie i próbowali wkręcić społeczność Tibi, nie tylko w SoFa ale i inne questy. I w dodatku ten tekst z translatora, o matko, można się pochlastać.
Jeśli ktoś Ci powie, że posiada Spike Sowrda na rooku, to od razu może dać mu ignora, albo przestać czytać jego posty.

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem