Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fred_Flintston
W takim razie poproszę o jakiekolwiek badania lub miarodajne opinie na temat rzekomego spryskiwania konopi indyjskich Muchozolem (ciekawe dlaczego akurat Muchozol...). Bez powoływania się na Wikipedię ani na "kolegów mojego brata".
|
Oczywiście, że nie mam jak tego udowodnić. Co mam zrobić, pójść do dealera i nagrać jego zeznania? Wtedy mi powiesz, że to tylko jedna osoba i to nie ma odzwierciedlenia u 'ogółu'. A jak nagram rozmowy z 10, 100, 1000 dealerow, to mi powiesz, że dobierałem sobie osoby pytane. Albo ze te osoby nie sa prawdomówne.
Ja nie mam dowodów na to, że są spryskiwane, a Ty nie masz dowodów na to, że nie są spryskiwane. Ty masz swoje argumenty, ja mam swoje. Napisalem, ze moje sa rownie prawdziwe i nieprawdziwe jak Twoje - bo niektórych rzeczy się nie da sprawdzić i to jest kwestia tego, czy uwierzą mi, czy Tobie.
No i argument 'powoływania się na wikipedię' jest śmieszny patrząc na Twój poprzedni post.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fred_Flintston
Rozwinąć = powstać (w kontekście tego zdania).
|
Mhm... Ciekawe. Rozwinąć się znaczy ni mniej, ni więcej niż "rozwinąć się". To
NIE znaczy 'powstać'. Rozwój to nie powstawanie czegoś.
†††
I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One