Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2008, 15:12   #440
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fred_Flintston Pokaż post
W takim razie poproszę o jakiekolwiek badania lub miarodajne opinie na temat rzekomego spryskiwania konopi indyjskich Muchozolem (ciekawe dlaczego akurat Muchozol...). Bez powoływania się na Wikipedię ani na "kolegów mojego brata".
Oczywiście, że nie mam jak tego udowodnić. Co mam zrobić, pójść do dealera i nagrać jego zeznania? Wtedy mi powiesz, że to tylko jedna osoba i to nie ma odzwierciedlenia u 'ogółu'. A jak nagram rozmowy z 10, 100, 1000 dealerow, to mi powiesz, że dobierałem sobie osoby pytane. Albo ze te osoby nie sa prawdomówne.

Ja nie mam dowodów na to, że są spryskiwane, a Ty nie masz dowodów na to, że nie są spryskiwane. Ty masz swoje argumenty, ja mam swoje. Napisalem, ze moje sa rownie prawdziwe i nieprawdziwe jak Twoje - bo niektórych rzeczy się nie da sprawdzić i to jest kwestia tego, czy uwierzą mi, czy Tobie.

No i argument 'powoływania się na wikipedię' jest śmieszny patrząc na Twój poprzedni post.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fred_Flintston Pokaż post
Rozwinąć = powstać (w kontekście tego zdania).
Mhm... Ciekawe. Rozwinąć się znaczy ni mniej, ni więcej niż "rozwinąć się". To NIE znaczy 'powstać'. Rozwój to nie powstawanie czegoś.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem