hita pita mita pita ... Zawsze jak mają wprowadzić up'date wchodz na tibia.pl forum i czytam all tematy, o tym co i jak będzie , oto jak sie kłucicie ze sorcer ma to a, knight niema tego a powinien to i bla- bla- bla- i tak od zakończenia mojej dobrej passy na 7.6 .A zaczolem od 7.1 , huh czemu przestalem dalej grać ? nie czuje tego "podniecenia" co kiedyś jak wbijem na mego old old old kompa 98 windows i ukazała mi sie "Tibia" odrazu na sracza leciałem powaga ... mogę starą tibia porownac to gier na komodorku grafa SUX ale to kochałes ,nie tak było ? każdy ma tu swoją opinie i każdy powinien ja uszanować a nie odrazu teksty EY ty gruby nieznasz sie to spier****
zapewnie w starych czasach niewiele z was ale znajdzie sie ktoś , jak tworzyliście postac nie głowiliście sie ileś tam czasu nad Nickiem

a teraz wpierdykają nicki i na Ng puszczaja hara , nie podobałały mi się kolejne częsci up'date po 7.6 to przestalem grać po prostu czułem że wygasłem , każdy dobry gracz przesto przechodził i uporał sie z tym i gra umiarkowanie albo wogóle
to all pozdro wszystkim