Forum tibia.pl zaczyna umierać smiercią naturalną
Przykro mi to mówić ale na podstawie ostaniego tygodnia stwierdzilem że coś sie złego dzieje. Prawie nic już nie mozna napisać bo albo jest to Quest Spoling albo temat naruszający zasady forum lub ktoś nie użył opcji szukaj, nie mam pretensji do modków że robią co do nich nalezy,że strzegą porządku na forum, ale jest coraz mniej tematów. Swoją drogą opcja "szukaj" nie dziala za genialnie bo wyswietla 100 tematów a niektóre okrutnie odbiegają od tematu wpisanego. ( pewnie ten emat też zostanie zdjęty i nie zdziwie sie jak dostane jakies tam punkty karne)
Ale ale ja nie mowie że jest tragicznie. Mnie tez sie nie podobają tematy z seri "ilu z was" czy też " co tą są skile" ale zauważam że forum zaczyna tracić chcwilowo tematy, bo nie ma o czym gadać tak naprawde. Są jednak działy w foruk które bedą cały czas jak np. Zdjecia czy gildje ,ale wykruszyły sie już tematy do mine land, rook, czy też inne , jatez pamietam jak forum bylo niebieskie, i jakie sie tam szerzyły tematy. Zwracam uwage na wyczerpywanie sie tematów do rozmów czyli głównego zadania forum
Ostatnio edytowany przez Pacek - 22-01-2005 o 19:53.
|