Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2008, 10:45   #7924
Galera_Warrior
Użytkownik Forum

Galera_Warrior's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZwirekM Pokaż post
A mnie boli to ze masz w podpisie jakies gowno "łks ultras" czy huj wie co to.

To patrz: Albo masz 13 lat i twoi koledzy z pod bloku pozwolili ci umiescic ze jestes ultrasem łkasu co jest gowno prawda albo masz 18 lat + jestes ultrasem elkaesu i na*******asz w tibie HAHAH powiem ci ze ladnie masz w glowie.

Boze jak mnie rania ci internetowi napinacze :[

Smiem twierdzic ze Emeric Luca to jest Wodny Spawacz on tez jest za łks'em

Co do 100 lvl'a - my oprocz expienia widzimy tez inny sens tej gry jaka jest boruta i to nie tylko w carlin... Dziwnym trafem ostatnio na thais padlo kilka KOZAKOW thais i teraz siedza cicho.

Emeric wpadnij kiedys do carlin tylko we 2 z vironem albo bierz tez helsina Jak juz wczesniej wspomnialem Mendill wszystkich polaczkow ma gleboko wiec chill. Poprostu miesza was z gownem. Ale nie wy "przyjaciele"
1. Ultrasem nie jestem, lecz mimo wszystko interesuje sie tym ruchem.
2. W carlin bylem wczoraj 2 razy, i jakos zadna pipa mnie nie ubila. Probowaliscie zrobic glupiego trapa przy statku na Isle of Kings, ale poziom waszej inteligencji dorownuje zeru wiec nikt nie padl.
3. Naucz sie troche szacunku szczylu, bo kiedys w zyciu sie przejedziesz nie raz.
4. Ponawiam moje pytanie, jezeli te "piksele" sa takie zle, po co spedzasz na forum cale zycie? Kompleksy? Szukasz przyjaciol?

Notka

Od zawsze... Na zawsze... Łódzki KS
Galera_Warrior jest offline   Odpowiedz z Cytatem