Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2008, 16:09   #7931
Galera_Warrior
Użytkownik Forum

Galera_Warrior's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adedin Pokaż post
ad. 1
to po chuj masz w podpisie, ze jestes ultrasem?
ad. 2
jestes kolejnym cfaniackiem ktory raz uciekl i teraz bedzie nam pisal na forum ze jaki to jest pro - gz
ad. 3
do twojej wiadomosci Zwirek nie jest juz "szczylem"
ad. 4
wchodze na forum poniewaz lubie pona*******ac z takimi bukietami(pozdro dla Ridofa) jak ty nie wchodze tutaj co 1h, mam ustawione autologowanie, forum jest duze wiec moge przegladac tysiace tematow/postow tutaj

btw
gra tibia jest jak kazda inna gra mmorpg, masowe lvl up. A gdy tylko odcina ktos sie od tego, zabija etc. zaczyna sie ostra napinka ludzi ktorzy tak niestety nie moga :< tak wiec to ty tutaj masz jakies kompleksy. Tak przez tibie poznalem kilku ciekawy ludzi, nawet kilkunastu i nie musialem przy tym miec supah lvla. Tak wiec skoncz pierdolic o kompleksach bo ich nie mam i zacznij myslec nad swoimi postami. -.-

HAHAHAHAH!! Ty albo jestes glupi albo udajesz. Gdzie w podpisie masz napisane "JESTEM ULTRASEM"? Jest jedynie avatar z napisem ultras co nei swiadczy ze nim jestem, idz wroc kurvva do szkoly bo widze ze z inteligencja to u ciebie slabo. Po drugie te "wielkie" bongo jest takie mocne, bo ubije 1, moze 2 osoby po czym padaja wszyscy. Kozaczycie jedynie w Carlin i AB (no i teraz raz Thais) a jak wyszliscie na PACC odrazu ciezki wpierd0l (np Kurumai, Bard Argon czy Xermvis), wiec skoncz opowiadac bajki jaki to ty jestes fajny, bo jestes nikim i wiesz ze insteniejesz tylko wsrod 30 leveli.

Notka

Od zawsze... Na zawsze... Łódzki KS
Galera_Warrior jest offline   Odpowiedz z Cytatem