Gra mi pójdzie na bank - sprawdzałem, wymagania i nie są aż takie złe. Narazie jednak jadę w WoWa, ale na pewno spróbuję, bo gra prezentuje się naprwadę nieźle ;)
edit:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
klas jest 6, w WoWie 11. Kazda ma gdzies polowe mniej czarow niz w WoWie. Laczyc niby mozna, ale niektore polaczenia sie zdaja psu na bude, bo zasob skillow dla secondary classow jest bardzo ograniczony.
i zwalnia gre.
Dodam do tego jeszcze fakt, ze 95% terytorium do jakiego dotarlem wyglada jak Arathi Highlands ( dla niekumatych - trawa, kamienie i farmy ), nie ma mozliwosci wyboru rasy i jak na razie trudno powiedziec czy kiedykolwiek bedzie mozna zresetowac raz wybrane skille.
Gra wyglada efektownie ale w moim przypadku nie daje jej wiecej niz miesiac spokojnej gry.
|
W WoWie klas jest 10. Było 9, teraz, wliczając DK - 10. Zresztą, po co porównujesz darmową gierkę do WoWa? Wiadomo, jest darmowe i nigdy nie dorówna tak wielkej grze. Jednak na MMO, za które płacić nie trzeba, wygląda naprawdę nieźle. W każdym razie lepiej niż tibia. Ups, po co ja to mówię? Każda gra jest lepsza od tibii! ^^