Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2005, 20:01   #30
Peter The Blacksmith
Użytkownik Forum

Peter The Blacksmith's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Venore

Peter The Blacksmith ma numer GG 6632622
Domyślny To nie tak !!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MANHIR
Czyżby rósł nam obrońca uciśnionych- młodocianych ppl? .
Fake nawet nawet...
Ale twoje obrażanie świadczy o "niedojrzałości", gdybyś naprawde był mądry odpuścił byśi sprawa załatwiona, ale nie, musicie się besztać i wyzywać!
Uważasz się za człowieka ponad nami? Myślisz, że twoje słowo jest absolutem? I tekst, typu: KOLEJNY PPL DO ZŻEZANIA wcale tobie nie pomaga, pewnie powiesz, że nie ty zacząłeś, ale to jest nie ważne, bo liczy się tylko ten kto skończy...
PS: juz/ze/ktos etc. to konceptyzm wyrazów z ś,ć itp uznawany na f00rach, wiec nie łap innych za języ..ups klawiatury
Eeeeehem... Ja wcale się nie uważam, że jestem człowiekiem ponad wami, bo tak robią tylko nadęci, bufony i n00by Po prostu uważam że nie należy kogoś mieszać z błotem tylko dlatego że jest młodszy !!! A odgrażam się dlatego, bo Hail Brothers of the ring nazwał mnie bezczelnie szczylem, a ja nie należę do osób, którym można bezkarnie wrzucać, bo są od ciebie oddalone o całą sieć kablową i nic ci nie mogą zrobić, jedynie leżeć w błocie i patrzeć na zwycięzcę śmiejącego się szyderczo. A zwracam uwagę na pisownię, ponieważ do reszty mnie wkurzają literówki w nędznie spolszczonych grach i chciałbym, aby fora przynajmniej zachowały klasę !!!