Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2005, 21:04   #33
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

EDIT:
@Up
Na przykład troszkę "ślabiej" poniżający sposób to wyzywanie wroga, ale nie przy po0mocy obraźliwych słów, na przykład "ty leniwy platfusie", "ty patafianie szarobury" ;p. W rl się sprawdza .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Peter The Blacksmith
Eeeeehem... Ja wcale się nie uważam, że jestem człowiekiem ponad wami, bo tak robią tylko nadęci, bufony i n00by
Nie tylko, tak mogą myśleć ludzie którzy są najlepsi najmądrzejsi i mają wielkie sukcesy, wtedy to można nazwać "nie skromnością";p
Cytuj:
Po prostu uważam że nie należy kogoś mieszać z błotem tylko dlatego że jest młodszy !!!
Człowieka nie zmienisz przez to, że wypiszesz jego błędy w poście, liczy sie sens, którego ja bym osobiście nie komentował na twoim miejscu, szkoda by mi była nadwyrężać klawiaturę i moich palcy...
Cytuj:
A odgrażam się dlatego, bo Hail Brothers of the ring nazwał mnie bezczelnie szczylem, a ja nie należę do osób, którym można bezkarnie wrzucać
Gorszego podsumowania jego wypowiedzi nie mogłeś napisać? Trzeba było bez "a ja nie należę do osób, którym można bezkarnie wrzucać". Czemu nie? On myśli, że może sobie ulżyć, a ty i tak mu nic nie zrobisz, zrozum, że musiał się wyżyć troszkę, może miał zły dzień tlyko teraz boi się przyznać?

Cytuj:
bo są od ciebie oddalone o całą sieć kablową i nic ci nie mogą zrobić, jedynie leżeć w błocie i patrzeć na zwycięzcę śmiejącego się szyderczo. A zwracam uwagę na pisownię, ponieważ do reszty mnie wkurzają literówki w nędznie spolszczonych grach
To prawda, on tam myśli, jak nie moze sobie ulżyć w rl to czemu nie na forum na pierwszym lepszym 12+- latku? :>

Cytuj:
chciałbym, aby fora przynajmniej zachowały klasę !!!
To źle trafiłeś bo na forum nie ma korekty która eliminowałaby "czeskie" błędy czy byki ortograficzne przez które można dostać ataku.. śmiechu.

I skończcie ten offtopic i zajmijcie sie fakem

Ostatnio edytowany przez Thero - 22-01-2005 o 21:10.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem