EDIT:
@Up
Na przykład troszkę "ślabiej" poniżający sposób to wyzywanie wroga, ale nie przy po0mocy obraźliwych słów, na przykład "ty leniwy platfusie", "ty patafianie szarobury" ;p. W rl się sprawdza

.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Peter The Blacksmith
Eeeeehem... Ja wcale się nie uważam, że jestem człowiekiem ponad wami, bo tak robią tylko nadęci, bufony i n00by 
|
Nie tylko, tak mogą myśleć ludzie którzy są najlepsi najmądrzejsi i mają wielkie sukcesy, wtedy to można nazwać "nie skromnością";p
Cytuj:
Po prostu uważam że nie należy kogoś mieszać z błotem tylko dlatego że jest młodszy !!!
|
Człowieka nie zmienisz przez to, że wypiszesz jego błędy w poście, liczy sie sens, którego ja bym osobiście nie komentował na twoim miejscu, szkoda by mi była nadwyrężać klawiaturę i moich palcy...
Cytuj:
A odgrażam się dlatego, bo Hail Brothers of the ring nazwał mnie bezczelnie szczylem, a ja nie należę do osób, którym można bezkarnie wrzucać
|
Gorszego podsumowania jego wypowiedzi nie mogłeś napisać? Trzeba było bez "a ja nie należę do osób, którym można bezkarnie wrzucać". Czemu nie? On myśli, że może sobie ulżyć, a ty i tak mu nic nie zrobisz, zrozum, że musiał się wyżyć troszkę, może miał zły dzień tlyko teraz boi się przyznać?
Cytuj:
bo są od ciebie oddalone o całą sieć kablową i nic ci nie mogą zrobić, jedynie leżeć w błocie i patrzeć na zwycięzcę śmiejącego się szyderczo. A zwracam uwagę na pisownię, ponieważ do reszty mnie wkurzają literówki w nędznie spolszczonych grach
|
To prawda, on tam myśli, jak nie moze sobie ulżyć w rl to czemu nie na forum na pierwszym lepszym 12+- latku? :>
Cytuj:
chciałbym, aby fora przynajmniej zachowały klasę !!!
|
To źle trafiłeś bo na forum nie ma korekty która eliminowałaby "czeskie" błędy czy byki ortograficzne przez które można dostać ataku.. śmiechu.
I skończcie ten offtopic i zajmijcie sie fakem