Temat: Broń dla RP
Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2008, 23:40   #36
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Przepraszam, że się wtrącam, ale po prostu nie mogę wytrzymać jak to czytam.
Co prawda grałem kiedyś palkiem, miałem nawet dobrą postać, ale w tamtych czasach był tylko bow i xbow, więc za dużo autorowi poradzić nie mogę.
Ale jak czytam wypowiedzi Jerrry'ego (przez 3 R) to mnie krew zalewa. Przepraszam również, że trafiło na ten temat.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry Pokaż post
Jeden z normalnych użytkowników tego forum, którzy potrafią dostrzec 3 litery w nicku.
Człowieku, zrozum, że naprawdę za przeproszeniem gówno wszystkich obchodzi ile "r" jest w Twoim nicku.
Wpieprzasz się w każdy temat i wiesz najwięcej ana temat Tibii, bo oczywiście masz level 400+ wszystkimi vocami i posiadasz wszystkie rary tibijskie, ponadto wszyscy muszą do Ciebie mówić "pan" (i to nie ze względu na wątpliwą płeć - nie wnikajmy głębiej), ale dlatego, że jesteś najstarszy, wręcz tak stary jak nikt inny i tego Ci wszyscy zazdroszczą.
Oczywiście wszyscy wiedzą, że masz prawo krytykować innych i nikt Ci tego nie zabroni, przecież jesteś tak stary, że nie musisz pamiętać, zasad ortografii, bo szkołę, ba szkoły i uniwersytety skończyłeś już dawno, dawno temu.
Jesteś autorytetem tego forum i uwierz mi, że wszyscy chcą Cię czcić. Jak dla mnie pownieneś stać się bóstwem (niech nie będzie Ciebie, widać, słychać, a nam pozostanie tylko, albo i aż wiara).

Wtrącając się do tematu, proponuję arbalesta, ponieważ jego cena jest kożystna, bronie z PoI, są ogólnodostępne, więc proponuję albo kupić, albo wykonać ten quest.

Pozdrawiam
Ave Jerrry (przez 3 r)

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline   Odpowiedz z Cytatem