Temat: Postęp Gry
Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2008, 10:37   #39
Aae
Użytkownik Forum

Aae's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3

Stan: Niegrający
Poziom: xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bykunn Pokaż post
A ja tam bym wolał stare 7 outfitów (nie jestem nawet pewien czy było aż siedem) bo były zajebiste.
No a co do zmieniania się wyglądu razem z eq - wprowadźcie to, to może nawet wrócę do tibii trochę popekować ...
Szacunek ludzie. Nie wiecie o czym piszecie.
Narazie
Noo . Znalazł się ProGamer >.<

Były fajne, bo się do nich przyzwyczaiłeś i nie chciałeś zmian, a gdy np. ktoś dopiero teraz zaczyna grać to mu się wydaje, że te stare outfity sux.

@up

No nie wiem.

Może nie byłoby dużo nowych graczy, ale jest bardzo dużo ludzi, którzy sądzą, że update z 7.5 na 7.6(albo następny - z 7.6 na 7.7) był jednym z tych, przez który gra utraciła resztki klimatu, więc nie mów, że gdyby ciągle było "7.6" grałoby mało ludzi, bo to raczej nie jest prawda.

@topic

Zmiany były, są i będą.

Przecież ile już było updatów w Tibii, ile wersji, ile zmian - jedne lepsze, drugie gorsze, ale jakoś ciągle Tibia cieszy się popularnością. Może nie taką jak WoW albo Lineage(bo tym co grają w nie grają nie pasuje to, że w Tibii jesteś pixelem i lejesz inne pixele), ale zawsze gra w nią te paredziesiąt tysięcy ludzi.

Cip'y nie czytają w myślach i nie zrobią dokładnie tego co nam się podoba, a zresztą np. jednym się podobają nowe outfity, a innym nie.

Zresztą zobaczcie jaka marna garstka społeczeństwa Tibii wypowiada się w tym temacie. Znaczy to, że nie przeszkadza im ten update ani żaden kolejny i latają za innymi pixelami, cieszą się kolejnym zdobytym poziomem i takie tam.

Zresztą patrzycie na same złe strony tego Update'u.

: |

Ostatnio edytowany przez Aae - 20-12-2008 o 10:46.
Aae jest offline   Odpowiedz z Cytatem