Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2005, 21:45   #67
SandMan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków

SandMan ma numer GG 3377227
Domyślny

Na poczatek: Gratulacje.

A teraz musze co nieco wyjasnic. :/

Cytuj:
Nie, nie strzelali z Explozji, poniewaz wtedy byliby exhaused i zgineliby. Pierwszy - bloker - blokowal, moze czasem z ice rapiera atakowal (ale raczej duzych damage by nie zrobil), a pozostali 3 knightci strzelali z Burst Arrows'ow. Odkad nie ma exhaused podczas strzelania z nich, moga jednoczesnie sie UH'owac, co powoduje ze Annihilator dla 4 knightow nie jest ciezki do wykonania (damage z Burst Arrows zaleza od LVL/MLVL, nie od distance fightning - atakuje sie z nich z sila okolo. 10% mniejsza niz damage z HMM'ow). Kazdy ich burst wchodzil w demony po 50-100 damage (okolo)...
Czyzby burst arrow zadawal obrazenia od ognia? Hmm... Czyzby na skrinach ekipa miala tarcze, eksplozje, bronie (z 2 "fotografow" jeden ice rapiery, wiadomo, drugi bright sworda), a nie widac bylo lukow i strzal?

Cytuj:
czytajac ten temat zaczynalem juz watpic, ze na tym forum sa jacys inteligentni ludzie .... a jednak, brawo Lifely Sorcerer za rozjasnienie calej ciemnoty
Pozdrawiam
"Ekehem"

Cytuj:
Demon armor mozna zdobyć chyba tylko z AHQ ( nie jestem pewnien)
Bodaj z Demon Questa wypada. Nie mam stuprocentowej pewnosci.

@Estaloth
Zauwazylem, ze zwykle, gdy czytam twoje posty mimowolnie przytakuje , ale tym razem sie do konca nie zgodze.
Wybor Wurzela i dla mnie jest tajemnica, ale twoje wyjasnienie mi nie pasuje.
Pomijajac kwestie czy Wurzel ma SoVa czy nie to szczerze watpie, zeby mial kupca na D-Arma za wiecej pieniedzy niz SoVa, gdyz jak to juz napisalem wczesniej DA jest do zdobycia w inszy sposob, a SoV, jak wiemy nie (pomijajac tych ktorzy go dostali czy tam znalezli w Dawnych Dniach )...