Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inferno3031
Zabrakło argumentów? Czy może gdy spadłeś z krzesła przypierdoliłeś o podłoge albo kant biurka? Na początku pierdoliłeś coś o odróżnianiu pakietów i atakach na microsoft (jakby zasady filtrowania rasowego serwera miały cokolwiek wspólnego ze zwykłym komputerem klienckim) a teraz wyjechałeś, że nie da się odrzucać pakietów. Czy ty w ogóle widzisz jakie pierdoły wypisujesz? ... Ale fajnie wiedzieć, że można Cie zabić byle pingiem ;] Dobrze wiem o czym piszę bo w przeciwieństwie do Ciebie sprawdziłem wszystko własnoręcznie. Z palcem w dupie można zablokować każdy rodzaj pingu i zarówno jak w linuxie jak i windowsie ... Czytaj kurwa dalej definicje na wikipedi pozdro i padaj od pingów
|
HAHAHAHAHHA rotfl nie wyskakuj z linuksami, bo tylko blazna z siebie robisz
skoro jestes taki elo pro zabezpieczony to moze wyslij swoje ip mi albo filushowi to ci pokazemy ze twoja wiedza jest na poziomie raczkow elblaskich
a co do sprawdzania wlasnorecznie, bylem i jestem adminem na paru powazniejszych maszynach i oczywiscie wszystko znam tylko z ksiazek jeje~~ przyszedl kiddo jakis i probuje sie popisac ;]
i nie napisalem, ze sie nie da odrzucac, tylko odrzucanie pakietow nic nie daje, bo maszyna tak czy siak przydziela pewien zasob pamieci dostajac pakiet (zeby go odrzucic to tez musi go otrzymac i zidentyfikowac HALO UZYWAMY MOZGU), czytamy ze zrozumieniem kolego, chyba, ze jeszcze tego w podstawowce nie przerobiliscie
wg twojego toku myslenia serwery tibii tez nie maja firewalli, sa beznadziejnie zabezpieczone, bo sa podatne na ddosy
watpie, ze ktokolwiek kto ma pojecie na ten temat przyjalby cie do pracy
co do mega uber pro hax0r0w ;; zbudowac ddosnet pokroju 1k~ zombie to dla ludzi ogarnietych (z zapalem) kwestia tygodnia, a taki ddosnecik juz potrafi duzo szkod narobic