Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2008, 15:15   #955
padawan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 12 2008

Domyślny

OK Wiem Ze MM jest złe i be dla was i dla mnie, nalezy zobaczyć czy u innych operatorów nie ma czegoś podobnego. i prosze nie mówcie ze u kolegi na tpsa to dziala bo mozna tak samo powiedzić budzik1325 który powiedził ze u kolegi z MM działa bez lagów chodzi o całoś, jesli na tpsa nie ma problemów nalezy zobaczyć jak ida ich kanały routingowe i porównac z naszymi z MM jak widze wszytkie ida przez frankfurt i okeslone serwery i byc moze tam sa ciete priorytety i czy na tpsa czy ups sa takie same kanały.
chcecie zmiany chcecie grac nie ma co płakac trza cos zrobic bo dzwonienie jeden po drugim to was taki koles na infolini zje bo niema żadnych rzeczy na podkładnke.
co powiesz ze masz lagi ok powie ci trace i co masz trasa na serwerach MM to poprawia ale problem ci nie ustapi bo tak naprawde nie tu jest problem i to trzeba zrozumieć. co do budzik1325 chłopak zapycha sobie upstream.
Rada jest taka oficjalny mail
Zbierzcie osoby które maja usługi w MM maja problemy w tibi ale nie anonimowo tylko faktycznych klientów wpiszcie sie na jedna liste ze stosujecie petycje co do działania tej gry i żadacie odpowiedzi z jakich powodów jest problem tyle ze wiecie to nie ma być 20 osób to to smiech bedzie ale faktyczna ilosć moze z tego forum niech osoby na taka petycje sie wystosuja. ale tak jak mowie ja ani moi znajomi nie mamy problemów. Wiec to jest jak walka z wiatrakiem

Ostatnio edytowany przez padawan - 20-12-2008 o 15:21.
padawan jest offline   Odpowiedz z Cytatem