;(
Witam! Obserwowałam temat od jakiegos czasu juz i postanowiłam ze sama napisze. No wiec tak mam problem taki sam jak wy albo chociazby przyblizony. Od jakiegos dluzszego czasu mam problem z multi, 2 tyg temu zalozylam specjalnie pacca aby moc pograc teraz w te swieta. I co sie okazuje mam traszne freezy, pingi siegaja od 300-600, transfery opadaja z 65 kb/s do 48 kb/s przy predkosci internetu 512 ;/ Podpytałam sie znajomych kolegow co maja multi czy maja te same problemy czesc tak czesc nie. Z nerwow zadzwoniłam do multimedii z pytaniem czy trwaja jakies prace poniewaz mam taki problem jak opisałam wyzej. Od faceta uslyszałam ze u nich jest wszystko wporzadku i to ja mam problem ze swoim komputerem. Co jest wogole nie mozliwe poniewaz był robiony na nim co dopiero swierzy format i skanowany byl Kasperskim i Nodem, takze komputer jest czysty. Sprawdzałam rozne gry online i wszystkie chodza tak samo lagi albo freezy. Czego to wkoncu moze byc problem, prosze o pomoc. Pozdrawiam...
@Zego
Czyli jednak Multi full osob ma z tym problemy, zastanawia mnie tylko jedno dlaczego czesc moich kolegow ma zero problemow, a reszta nas wogole nie moze grac. I tak jak to ujales lagi nie sa przez cały czas, ale pochodzi z pol h bez zazutu i koniec, ja z tego powodu wogole nie gram, bo nie ma sensu. Pojde gdzies poexpic a zaraz zlapie mnie nalot freezow. ;/
Ostatnio edytowany przez .:Marta:. - 20-12-2008 o 15:34.
|