Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2008, 19:00   #1236
Shantirell
Użytkownik Forum

Shantirell's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2007
Wpisy bloga: 2

Świat: Harmonia
Domyślny

A mnie rzygać już się chce jak oglądam w tym albumie screeny macrouserów i botterów.
Light*** jest dla mnie po prostu żałosny, nie mówiąc już o liczniku expa. Na ustawionym 100% light wszystko dokładnie widać. I chyba tak się Wam już mózg zlasował, że nie potraficie wejść na tibia.com, zobaczyć tabelę dośw. i obliczyć sobie ile wam do lvla brakuje.
Nie no. Szczere gratulacje.

Nie wiem czemu nie daje się bana na forum za takie screeny.

Dziękuję i pozdrawiam uczciwych graczy. ;)

EDIT:
Zapomniałem o traperach, których zresztą również mam za żałosnych.
Postawienie paru boxów, ropnięcie wszystkich potworów i czychanie na biedne ofary, które nie mają najemniejszych szans na przeżycie nie uważam za wybitne osiągnięcie.
Oczywiście, wyjątek stanowią tu boty.
No, to teraz proszę o warna. ;)

EDIT2:
Ech, coś ja dzisiaj jestem roztrzepany. Chcę coś napisać, a zaraz o tym zapominam i muszę edytować w kółko post.
Tym razem zapomniałem napisać o botterach i Apprentice Shengu. Krew mnie zalewa jak widzę zadziwiająco jasny screen, na którym widnieje postać, obok niej ciało owego minotaura, a na pasku tytułowym są jakieś dziwne napisy.
To mnie okropnie irytuje, że dziesiątki "Botstayerów" lootuje MLWy i knify, często używając programu do przeglądania mapy.
To jest po prostu nie fair.

Ostatnio edytowany przez Shantirell - 21-12-2008 o 23:23.
Shantirell jest offline   Odpowiedz z Cytatem