Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2005, 08:23   #69
Lifely Sorcerer
Użytkownik Forum

Lifely Sorcerer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Wroclaw / POLAND

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vincit Omnia
Świat: Hiberna
Poziom: 141
Skille: 19/25
Poziom mag.: 71
Wyślij wiadomość przez ICQ do Lifely Sorcerer Lifely Sorcerer ma numer GG 3252747
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SandMan

@Estaloth
Zauwazylem, ze zwykle, gdy czytam twoje posty mimowolnie przytakuje , ale tym razem sie do konca nie zgodze.
Wybor Wurzela i dla mnie jest tajemnica, ale twoje wyjasnienie mi nie pasuje.
Pomijajac kwestie czy Wurzel ma SoVa czy nie to szczerze watpie, zeby mial kupca na D-Arma za wiecej pieniedzy niz SoVa, gdyz jak to juz napisalem wczesniej DA jest do zdobycia w inszy sposob, a SoV, jak wiemy nie (pomijajac tych ktorzy go dostali czy tam znalezli w Dawnych Dniach )...

Chlopie, na Antice maja ponad 200 SoV'ow, i to tylko zanim zostal wprowadzony Annihilator quest. Kiedys, daaaaaaaawno temu, mozna bylo na Antice wyjac SoV'a (zlootowac) z Demona, ale po jakims czasie to zmienili. A Demon Armor? Nigdy nie wypadal z zadnego potwora, tak wiec jest ich moze kilka - wlasnie wyciaganych z Annihilatora. Tak wiec powiedz mi, na cholere Wurzelowi kolejny SoV (bo ma minimum 1), skoro moze wziasc Demon Armor, ktorych maja kilka, i ktory ladnie bedzie mu domek ozdabial. Po to zeby sprzedac? A na co mu kolejne 2.000.000 GP ? On ma wystarczajaco siana, i wolal sobie wziasc cos dla ozdoby, w pewien sposob unikalnego, niz SoV'a ktorych maja natlok z przeszlosci...

I Demon Armor NIE JEST MOZLIWY DO ZDOBYCIA W INNY SPOSOB NIZ ANNIHILATOR (chyba nigdy nie byl, ale tego nie wiem, wiec nie powiem na 100%)...
Lifely Sorcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem