Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endderx Druid
gratuluje języka do dziewczyny ... fajnie ma twoja laska z tobą ...
ja tam czekam, będą lagi trudno ... tibia to nie życie, nie umrę.
|
Nie ma problemu ja jestem przyzwyczajona do takiego slownictwa
Ja jak dzwoniłam do nich, powiedziałam im wprost. Zapytałam sie czy nie trwaja zadne prace, poniewaz skacza mi pingi w katastrofalnym tepie, i po prostu mam problem z grami internetowymi. Typek mowi ze u niego all jest git, po czym poprosil mnie abym na chwile odlaczyla kabel od modemu ktory idzie do kompa to mowi ze pingi opadly ale u niego w dalszym ciagu jest Ok. Po czym wyjechal mi ze mam problemy z kompem prawdopodobnie, gdzie przed telefonem do nich 2 dni wczesniej był robiony format na oba dyski, i na dodatek codziennie z wkur... skanuje Kaperskim i Nodem. I komp jest czysty, takze Ci frajerzy nie dosc ze klamia to jeszcze maja problemy i nikt sobie z tym nic nie robi. Ostatnio przed wczoraj i wczoraj od godz 21 do 15-16 po poludniu nie było neta robili cos zapewne i gowno pomoglo. Nie mam juz sily do tego. A co do slabego sprzetu jak ktos wyzej napisal, to z tym problemow nie mam akurat bo komputer jest nowy i parametry sprzetowe ma dobre. Takze to co oni mowia to jest jeden wielki bubel ;/
Ja rowniez zycze wszystkim Szczesliwego Nowego Roku, aby ten przyszly rok był lepszy od tego co mija. I rowniez bez freezow, kickow i innego badziewia ;*