Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2008, 20:08   #978
.:Marta:.
Użytkownik Forum

.:Marta:.'s Avatar

Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 50+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endderx Druid Pokaż post
gratuluje języka do dziewczyny ... fajnie ma twoja laska z tobą ...

ja tam czekam, będą lagi trudno ... tibia to nie życie, nie umrę.
Nie ma problemu ja jestem przyzwyczajona do takiego slownictwa

Ja jak dzwoniłam do nich, powiedziałam im wprost. Zapytałam sie czy nie trwaja zadne prace, poniewaz skacza mi pingi w katastrofalnym tepie, i po prostu mam problem z grami internetowymi. Typek mowi ze u niego all jest git, po czym poprosil mnie abym na chwile odlaczyla kabel od modemu ktory idzie do kompa to mowi ze pingi opadly ale u niego w dalszym ciagu jest Ok. Po czym wyjechal mi ze mam problemy z kompem prawdopodobnie, gdzie przed telefonem do nich 2 dni wczesniej był robiony format na oba dyski, i na dodatek codziennie z wkur... skanuje Kaperskim i Nodem. I komp jest czysty, takze Ci frajerzy nie dosc ze klamia to jeszcze maja problemy i nikt sobie z tym nic nie robi. Ostatnio przed wczoraj i wczoraj od godz 21 do 15-16 po poludniu nie było neta robili cos zapewne i gowno pomoglo. Nie mam juz sily do tego. A co do slabego sprzetu jak ktos wyzej napisal, to z tym problemow nie mam akurat bo komputer jest nowy i parametry sprzetowe ma dobre. Takze to co oni mowia to jest jeden wielki bubel ;/

Ja rowniez zycze wszystkim Szczesliwego Nowego Roku, aby ten przyszly rok był lepszy od tego co mija. I rowniez bez freezow, kickow i innego badziewia ;*
.:Marta:. jest offline   Odpowiedz z Cytatem