Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regeusz
Ale wy macie nasrane...
|
nasrane to moze masz ty, ja mam po prostu swoje zdanie
Cytuj:
po 1 z tym g axe dali na początku za dużo loot rate, dlatego spadły 2 już to poprawili,
|
takie glupie - a niosace za soba wiele konsekwencji - bledy nie powinny sie przytrafiac, dopoki mowimy o jednej z najpopularniejszych gier, w ktora graja setki tysiecy ludzi
Cytuj:
po 2 wiekszość ludzi którzy srają sie o te rary że powinny być nie do zdobycia nie ma nawet 70lv, a g legi maja z allegro,
|
czyzby? kiedy ja moglem sobie kupic g legi (za gp, nie na allegro :S) to ty albo expiles na trolach, albo w ogole nie wiedziales nic o tej grze
Cytuj:
po 3 b.dobrze że je można zloocić - po jaki ch*j item który można tylko oglądać, a nie można go w żaden sposób zdobyć ?
|
zastanow sie najpierw czemu tibia miala zawsze wiecej klimatu niz otsy, a pozniej pomysl czemu ludzie coraz czesciej mowia o zanikaniu roznic miedzy nimi
Cytuj:
Uważasz że łatwo go zdobyć to zbierz ekipe i go zlooć...
|
latwo czy nie latwo, na pewno n razy latwiej niz wczesniej
Cytuj:
Jak nie były do zdobycia, każdy pisał że powinni je udostępnić, a jak je dodali to ofc znaleźli sie debile którzy bedą narzekać...
|
po 1 to nie kazdy pisal, zareczam ci
a po 2 debilem to moze jestes ty, jak nie potrafisz prowadzic dyskusji na poziomie, to widocznie nie dorosles do korzystania z forum; ja na nic nie narzekam, tylko przedstawiam swoje zdanie nt wprowadzania tych itemow do gry w taki sposob
po co mialbym narzekac, skoro i tak mnie to nie dotyczy, bo nie gram?
Cytuj:
co by nie zrobili tak właśnie bedzie, bo wy musicie jakoś leczyć kompleksy więc wylewacie swoje wyimaginowane żale na cipsoft, szkoda mi was
|
to raczej ty leczysz kompleksy, wbijajac do tematu i nie tlumaczac zadnymi sensownymi argumentami piszesz cos w stylu "zamknijcie sie, bo i tak to ja mam racje i chuj"