Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2008, 00:39   #214
Xevez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quaretrod Pokaż post
OMG jak to jest nalepszy poradnik dla knighta to ja jestem ksiedzem.
Np Light niekupuj? co to jest 100gp nawet na maly llv a nim kupimy exure wbijemy juz conajmniej 1mlvl zawsze moze sie przydac.2 napisales zeby niekupywac magic rope zdaza sie ze czasem zapominamy o rope i wtedy ten czar jest bardzo pomocny.Co wieciej napisales zeby niebic dragow bo sie nieoplaca? na jakim lvl sie nieoplaca? max do 40-45 ponad45+ na 100% sie oplaca.A takze nic niewiesz o zolwiach poniewaz da rade zarobic nawet 5-10k/h hajsu to juz zalezy od szczescia. To takie najbardziej zucajace sie w oczy bledy jest jeszcze ich sporo ale niebende ich szukac i pisac pisze to co zapamientalem z przeczytania poradnika. Ale napracowales sie sporo i zawsze cos komus sie moze przydac mysle ze sam widzisz swoje bledy i pozdro.
Okej, to ja do Twojej wypowiedzi też mam parę uwag:
1. Po co komu light? Już lepiej niech exive kupi, na 8 lv wbije trochę mlvl na tym, a w przyszłości (w przeciwieństwie do lighta) mu się przyda.
2. A kto normalny zostawia gdziekolwiek line? To tak samo, jakby backpack w depo zostawić...
3. 10k gp/h na żółwiach? Jasne. Pokaż mi jedną osobę, która po 5h expienia na żółwiach wyszła minimum 50k na +. Nie liczę tego, że znajdzie ciało z dsm np.
4. No i największy Twój błąd - ortografia.
Xevez jest offline   Odpowiedz z Cytatem