Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2008, 00:44   #26
<hmm>
Użytkownik Forum

<hmm>'s Avatar

Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szpec Pokaż post
Takie pytanie poza tematem ode mnie:
Czy używanie MC do przerzucania itemów na depochary jest aż takim przestępstwem, i czy można się do tego jakos bardziej przyczepić ?
Tak trudno się po prostu przelogować na depo-chara, albo poprosić kogoś o pomoc? Sprawa jest prosta: używasz nielegalnego oprogramowania do ułatwienia sobie gry i zyskania nawet minimalnej przewagi nad innymi - nie powinieneś się porównywać z normalnymi graczami. Starujesz po prostu w innej kategorii. Dlatego właśnie wielu uważa że Sunrise jest pierwszym i jedynym rookstayerem ze 100lvl.
W kontekście osoby o której pisaliśmy, dochodzi jeszcze kwesta ciągłego utrzymywania że jest uczciwym graczem, gdy wszyscy "złapali go za rękę". Strasznie lubi jak się go podziwia za to co `osiągnął` co w świetle jego oszukiwania czyni go żałosnym człowieczkiem. Znalazł sobie aktualnie miejsce gdzie nie sposób powiedzieć o nim prawdy(hail regulamin h.pl 2.10) i niech tam sobie siedzi.

Jeszcze słów kilka o screenie z RdB i sumowaniu hitów. Jeśli wymieniony bot zawieszał się kiedyś tak jak podejrzewam to `puffy` i `gwiazdki` powinny być widoczne. Lecz dokładnie widać że hity `leca ku górze` więc jest to z pewnością zwykły lag. Nie miałem styczności z tym botem poza manualem do niego, wiec nie wiem jak to w praktyce wyglądało(a?).

Ciekawostka - tak teraz zawieszony klient sumuje hity/exp na lagu
(przeczytać i zapamiętać do końca życia!)

"And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."
<hmm> jest offline   Odpowiedz z Cytatem