Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rabuke
ja sie bardzo z tego ciesze! Dla mnie ot server to profancja tibii
Gra w kturej co pare minut giniesz nie powinna byc okreslana jako
tibia. I wcale sie cipom nie dziwie bo tez tak bym zrobil jak by ktos
ośmieszał moje dzieło bo tym som właśnie ot servery: profanacją i ośmieszeniem tibii...
|
Płakać(

) czy śmiać(

)? Pomyśł chłopie.. Po prostu Cipowie zauważyli(co nie jest trudnym wyzwaniem) jak szybko rozwija się Otserver, próbują w tkaim razie to zwalczać, ale nie tak ażeby dawać najnowsze wieści pierwszej lepszej stronie, która zawarła z nimi współprace(dlatego powinniśmy się cieszyć, że tibia.pl jest w tym gronie) i usunęła dla niej qest spoiling i sprawy związane z OtSem. Jeżeli myślisz, że Cipowie nie chcą żeby ich gra była "ósmieszna" to jesteś w błędzie, bo gdyby OTS był tak prymitywny jak pół roku temu to nie chcieli by go zwalczać. Boją się go po mału, boją się... Lepiej późno niż wcale... Lepiej dla CipSoftu i dla tibia.pl. A gdyby OTS miał za zadanie ośmieszanie tibi to wyglądał by zupełnie inaczej i raczej nie rozwijał by się...
EDIT:
Chyba, że zabawne wydaje ci się to, że OTS zaczyna powolutko, ale sprawnie konkurować w Tibią, gracze będą woleli zrobić swój własny serv, grać z kumplami, samemu zostać gmem etc; a nawet robić nowe tereny, miasta(mieć taką swoją własną Tibijkę). Faktycznie ubaw po pachy

. Serio.