Temat: Gildia Najlepszy PK filmik?
Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2008, 11:05   #50
Maver
Użytkownik Forum

Maver's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: Kraków

Imię: Mavetrix
Maver ma numer GG 670240
Domyślny

Trudno mówić o wielkich wyczynach jeżeli ubija się ~100lvl w 15 osób.
Przyznam, że udało się wam złożyć moją postać ale nie wydaje mi się, że pokazaliście jakieś umiejętności pvp, bo porostu nie było opcji żebym nie padł z 650hp przy dmg z sd ~800 i 3 blockerach przed oczami. Swoją drogą nie udał się wam też jeden trap na statku, z którego bez problemu uciekłem.
Faktycznie ostatnimi czasy przerzuciliście się na anime, ale jestem pewien że przynajmniej 1/3 z waszych fragów została wbita na przypadkowych ludziach niezwiązanych w najmniejszym stopniu z tą gildią. Jeżeli mówiąc, że jesteście zgrani macie na myśli otoczenie przeciwnika ze wszystkich stron i uniemożliwienie mu ucieczki bez pomocy z zewnątrz to mogę wam tu przyznać racje, ale inne aspekty waszych akcji pozostawiają wiele do życzenia. Szczerze to szkoda mi ludzi, którzy szukają adrenaliny w pk. Jeżeli już chcecie pokazać, że naprawdę ogarniacie tą grę czemu nie spróbujecie swoich sił na pvp-enfo? Zwracam honor jeżeli tam gracie ale ja niestety o tym nie słyszałem. Imho pk noobcharami nie świadczy w najmniejszym stopniu o dobrym pvp.

btw bez urazy ale siejnikowi do pięt nie dorastacie
Maver jest offline   Odpowiedz z Cytatem