Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2005, 12:09   #13
Caspius
Użytkownik Forum

Caspius's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..

Domyślny

Ja starym pijaczem manasow nie jestem, ale ostatnio coraz czescie mysle o tym zeby wydac cala moja kase na mfy. Kazdy z was mowi ze mfu sie nie oplacaja, lepiej kupic stuff... A powiedz mi, po cholere mam wydawac na stuff, skoro kolo 20 lvla juz mam wszystko czego mi trzeba?
Cytuj:
Miej wytrwalosc a porzadany magic zrobisz bez Manasow
Tiaaa, wiem cos o tym (56 mlvl bez manasow...). Ale wez sie postaw w mojej sytuacji i wysiedz kolejne 2 tygodnie zeby mlvl nabic...
Cytuj:
Będziesz miał wysoki MLvl np.(30) to idzesz expić
Mam dziwne wrazenie ze jedyny twoj kontakt z magami to jak miales makera/postac kumpla.
Cytuj:
Mana Fluidy nie opłacają się magom/druidą(no chyba, ze masz do wydania naprawdę górę kasy..powiedzmy bp platyny).
Bp platyny to wcale nie jest tak duzo. Ja swego czasu mialem ok 3 bpkow platyny~~ (nie, nie przechwalam sie. Razem z bratem doszlismy do wniosku ze bedziemy trenic, wiec sprzedalismy caly stuff i tyle kasy wyszlo z grubsza~~). Coraz czesciej slyszy sie o magach (znam kola z rl np) ktory na mfy wydal 2 mln (terazma najwyzszy magic na ktorymstam swiecie)
Koncze z tibia... Ciekawe ile wytrzymam
Caspius jest offline   Odpowiedz z Cytatem