Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2005, 12:59   #61
emilok
pokrzywa

emilok's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
emilok ma numer GG 8170610 emilok ma login Tlenu emilok@o2.pl
Domyślny news

A ja oddalem wlasnie 2 golsy na tibianews.net, poniewaz jest o wiele lepsza od reszty zamieszaczonych tam stron ( chodzi mi o przejzystosc oraz o ilosc nowych informacji o tibi). Tibia.pl posiada bardzo skromna oferte informacji, oraz znajduje sie na niej wiele bledow, ktore po nawet po zloszeniu nie sa poprawiane. Wiec niestety najlepsza strona zrobiana przez fanow tibi byla, jest i bedzie tibianews.net.
Na tibia.pl wchodzilem zawsze tylko popatrzyc na exp table, ale juz nie musze bo jest na tibia.com.
Teraz wchodze tylko na forum posmiac sie z nuupkuf (ktorych jak zapewnie sami wiecie jest tam od groma).

------------

Najpewniej zaraz sie posypia jakies uwagi dotyczace mojej osoby, ale to tylko bedzie swiadczyc o trafnosci moich wywodow.
Pozdro

edit
news z tibianews.net

Global
23
January
12:34:35

BR power (updated by TibiaNews)

Excited with the latest official poll that CipSoft has organized, entittled Favourite Fansite, the admins of tibiabr.com has announced they will be given 6 free Premium Accounts in an incoming contest. You can send Guido a "Learn Portuguese" DVD for next christmas because you can place your bets that tibiabr.com will the the absolute Number One in the voting results!

Update:The portaltibia.com.br has just announced they will be giving 10 Premium Accounts if they win the voting of the Fan Sites in fist place. If they win in the second, they wil be given 6 premium accounts, and if third, 3 premium accounts! Somehow we can feel "winning" this poll is important for most fansites. Extraordinaire, isn't it?

Niezle lolostwo.
Na co oni rozdaja paki po votowaniu, jak tylko pakerzy maga votowac........

Ostatnio edytowany przez emilok - 24-01-2005 o 14:36.
emilok jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.