Mnie też kopnął zaszczyt ostrzeżenia od Wieszoka ;]
"Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: offtop (mrrrrau :*)
Cytuj:
Ciao! Knajtmaruś, po ostatniej upojnej nocy zdradził mi sekret Rookgaardu, fakt, trochę mnie to kosztowało, no ale było nam milusio :* (nawet nie zgadniecie misiaczki, gdzie Maruś wytatuował sobie tajemnice tej wysepki. Mrrrrrau ;]"
Po moim odwołaniu się do ostrzeżenia otrzymałem ten o to wspaniały prezent "
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pethaf
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: offtop (mrrrrau :*)
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.
Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------
To ostrzeżenie nakłada 1 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.
Oryginalny post:
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=2357894
Cytuj:
Ciao! Knajtmaruś, po ostatniej upojnej nocy zdradził mi sekret Rookgaardu, fakt, trochę mnie to kosztowało, no ale było nam milusio :* (nawet nie zgadniecie misiaczki, gdzie Maruś wytatuował sobie tajemnice tej wysepki. Mrrrrrau ;]
Pozdrawiamy
Forum Tibia.pl
Odwołuję się, w sprawie ostrzeżenia które otrzymałem, sądzę, że zostałem ukarany za moje poglądy i czyjąś nietolerancję...
Pozdrawiam, twój oddany Pethaf :*
Kochany Pethaf'ku,
Ukarany zostałeś za offtop nie za światopogląd. Nie patrzę nigdy na to KTO pisze, ale CO pisze, a ów post nie miał nic związanego z tematem (ew. nic do niego nie wnosił).
Całuję,
Wieszok".
Wiem że dostałem go słusznie, chociaż trochę naciąganie, bo gdyby był to posty o treści np. "zgadzam się z tobą" lub "ta teoria wytuptania wielkiego kręgu o średnicy 3 litrów mleka jest zdecydowanie gorsza od mojej, która rzecze, że trzeba nasikać w odwrotnej kolejności na pola odpowiadające za zniknięcie karbowanego".
Co prawda ja też trochę przesadziłem z kampanią na cześć szerzenia homoseksualizmu i popularności mydła ;]
Pamiętajcie, nie dajcie sobie zamydlić tył.. ekhm oczu