OMG OMG OMG! <szok>
<zawał>
10 minut później...
Kyrie Eleison!
Po pierwsze, naucz się używać znaków interpunkcyjnych, bo mało komu chce się domyślać o co Ci chodzi w Twoim wymamrotanym i pomieszanym zdaniu.
Po drugie, jak wstaniesz dzisiaj rano to idź grzecznie do pokoju rodziców, zapukaj, i powiedz mamie żeby powiedziała Gwiazdorowi, że chcesz dostać słownik ortograficzny pod choinkę.
Po trzecie, jakbym był wredny to bym Ci nie odpowiedział, ale z racji tego, że idą Święta będę dobrym wujkiem i Ci pomogę...
M level rośnie tak samo jakby rósł bez ekwipunku dodającego - czyli jak masz 10 m lev i zakładasz coś tam co dodaje 3 mlev (tak dla formalności: masz wtedy 13), to on i tak rośnie w tempie takim jak na 10. Co do ekscytującej śmierci na smoku... Blue Robe, Blue Legs i Demon Shield to nie rare itemy. Dla MSa takie EQ jakie Ci poleciało jest raczej optymalne, ale skoro padasz na combo, to Crown Helmet, Dragon Shield, Blue Robe, Plate Legi i BoHy w zupełności wystarczą.
Pozdrawiam, i pamiętaj o słowniku.
|