Boże co się tutaj dzieje....
Ludzie wam to by za przeproszeniem d...y masłęm smarować i by źle było,
czytając te niektóre wypociny to aż mnie skręcało,
co za IDIOCI (bo inaczej nie da się określić takich ludzi) porównują tibie do WoW'a, przepraszam ale kr....a to jak byście powiedzieli że Fiat ściągną z Ferrari bo samochody Fiata też napędza SILNIK, ludzie czy wy w ogóle wiecie co to znaczy RPG i czym to się cechuje????
Grał ktoś kiedyś w gre planszową.... tak tak planszową Magia i Miecz, tam miałeś postać namalowaną na karteczce i ruszałeś się o ilość pól wyrzuconych na kostce, i już w tamtej grze było cośtakiego jak "buff", możecie nazywać to jak chcecie ale to po prostu czasowe ulepszenie postaci, i to było, jest i powinno być w każdej grze RPG już nie mówie że MMORPG, a to że CipSoft troche się ociąga to cóż......
Faktycznie powinno być coś takiego już dawno, w ogóle to powinny być buffy dla każdej profesji i to nie tylko w party.
I proszę was już przestańcie tak gadać bo tylko się ośmieszacie w oczach każdego kto ma jakiekolwiek pojęcie i RPG'ach,
Co do up'a- ogólnie fajny, Party Chat wręc rewelacja, tylko na npvp będzie tylko denerwował, bo nawet jak ci ktoś uskubie powiedzmy na jakiś demonach albo coś, to fakt nie pojdziesz z nim więcej ale co mu zrobisz...... nic.
Buffy, już chyba wystarczająco na ten temat napisałem, szkoda tylko że tak mało ich....
Co do nowych czarów, to już to ktoś powiedział, znów pokżywdzony sorc, mogliby cokolwiek dać, a tu nic....
Ogółnie Up jak to Up nie pierwszy i nie ostatni, mam tylko nadzieje, że kiedyś doczekam Up'a z prawdziwego zdażenia, po którym będzie można powiedzieć "
postarali się chłopaki", a póki co trzeba się cieszyć tym co dali.
PS. Nic nie będzie taki jak było kiedyś, wiadomo, każdy kto zna już tibie jakiś czas odczówa sentyment do tego jaka była wcześniej.......
PS2. Sorry że tak długo, mam nadzieje że nikogo nie obraźiłem
Pozdrawiam