Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lalamido
mam 38 lat i za moich czasów też 16 latkowie chlali wódę ,która jest dostępna wszędzie i dla wszystkich i moim zdaniem jest najgorszym narkotykiem świata..A wiesz kiedy wpadłem w nałóg wódy-a no i wtedy gdy była na kartki i kupić ją można było na metach,które były co 100 metrów!!!!!!!!!szałwie paliłem i nic rewelacyjnego(oczywiście paliłem tylko liście a nie extrakt!),paliłem też te dopalacze,ale bardziej pasuje mi nielegalna marihuana!!!!!!Kto korzysta na nielegalności?-czarny rynek taki jak mafia,dilerzy a tracą ci co kupują bo nie jednym syfem chrzczą tą maryche!!!!!Wieccie jeszcze jedno że gdyby marihuanę zalegalizowali to skończyła by się dilerka przedszkolna i dilerzy nie dodawali by hery do trawki żeby uzależnić młodzież,ALE I TEŻ SKOŃCZYŁY BY SIE DOCHODY NIE JEDNEMU POLITYKOWI,KTÓRY JEST NA DODATKOWYM GARNUCHU MAFII!!!!!WYBACZCIE MI,ALE JA NIE WIDZĘ ŻADNYCH NEGATYWÓW W LEGALIZACJI MARYŚKI!!!!!!!!!!!!!!!!! WIECCIE TEŻ JEDNO ŻE ALKOHOL TEŻ JEST FURTKA DO TWARDYCH NARKOTYKÓW,ALE O TYM SIE NIE MÓWI PUBLICZNIE KRYMINALIZUJĄC ZIOŁO!!!!!!!!!!!!!!11 
|
Ma Pan 38 lat i takie pierdoły Pan gadasz.
Cytuj:
WIECCIE TEŻ JEDNO ŻE ALKOHOL TEŻ JEST FURTKA DO TWARDYCH NARKOTYKÓW
|
Sam nie piję, ale nigdy nie spotkałem się z przypadkiem, żeby ktoś po alkoholu sięgał po narkotyk.
Cytuj:
NIE WIDZĘ ŻADNYCH NEGATYWÓW W LEGALIZACJI MARYŚKI
|
Nie zniósł bym widoku kolesia, który pali marihuane na przykład na przystanku, a potem z ''zamglonymi oczami'' śmieje się, jak ''głupi do sera'', nie mówiąc już o innych skutkach.
Won do Holandii, jak się nie podoba.