Cytuj:
A co zamkniesz go? Masz prawa Moda?
Nie rządź się tak bo to jest coś co ciekawi mnie i innych współ-forumowiczów więc nie do zamknięcia
|
Nie mam praw moda, zamknięcie tematu nie oznacza skasowania go, a sprawa została w 100% wyjaśniona. W zasadzie to 3 raz Ci tłumaczę, że Feru nie należy do żadnych zorganizowań.
Cytuj:
I dostaniesz raport za spam
|
A reportuj sobie, powiedziałem prawdę. Jedyna aktualnie spamująca osoba to TY.
Cytuj:
A ty czytać umiesz? TS a Rl to co innego a ja pytałem czy widziano go na rl
|
Cytuj:
Bo to dość ciekawa sprawa.. w końcu pisze ze Zolaruk czy jak mu tam nalezy do TToT ale go nie widziano na oczy... Więc czy on istnieje?
|
No kurde
Dla wyjaśnienia: Test server to nie Ots, TS jest organizowany oficjalnie przez CipSoft. To, co tam zamieszczają
najprawdopodobniej będzie w przyszłych aktualizacjach. Zolaruk to boss wymyślony przez nich samych i wyraźnie mówił, że należy do ToT. Mało o nim wiemy, ale JEST.
Cytuj:
I nie pisz w tym temacie jeżeli masz zamiar nie wprowadzać tu nic nowego bo za każdy prowokacyjny post będzie raport
|
Zaraz, to TY spytałeś 3 razy o to samo, więc musiałem specjalnie dla Ciebie powtórzyć to samo 3 razy. Masz reporta za wszczynanie kłótni
daruje Ci tym razem
Żeby nie było, że masz dalej wąty - Zolaruka nie widziano w rl Tibii. Starczy?
Teraz pomyśl, co tutaj można by do tego dodać. No właśnie. Materiału starczy na koniec tematu
@down
W zasadzie to wystarczyło Ci powtórzyć 4 raz i w końcu zrozumiałeś\\