Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2008, 09:27   #2634
lovetibia.pl
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 12 2008

Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 13
Domyślny Heeh...

Ja na Rooku jak opanowalem sztuke wchodzenia po drabinach itp. ( pare godzin z pomoca qumpla i TIBIA CLASSIC CONTROL ) chodze po bibliotece pod Oracle zagladam do polek , czytam ksiazki a ku mojemu zdziwienu :
Brass Shield , bylem taki HaaPPy ... az kumpel powiedzial mi ze to badziew i mnie chyba uratowal bo chcialem isc bloczyc Minosy na 2 lvl z yellow HP

Na Mainie :
Poznalem Kumpla XXX i pisze se z nim , wymislilem ze kupie present box i powkladam itemy i zrobie mu loterie. Itemy nie byly super ( 1k Plate Armor itp) wiedz on kupil ( za 1,5k jeden present ) wszstkie wiedz ja szczesliwy zarabil dosyc duzo CC a on do mnie mowi ze on ma tez presenty ale za 5k jeden , nie chcialem kasy wydawac zbytnio ale namowil mnie i bardzo dobrze, presenty byly pelne : Skeleton Decoration CC ( zazwyczaj po 1 ) takie ksiazki z demkow : Czerwone i Fioletowe , Gemy . ZaEnchantowanych swordow BlackSteel , Spike Sword itp. Oraz ( w tej opowiastce sa smoki ) Wypchany Smok Z PoI , ale smoka juz nie mam opchnalem go komus.

a w "fri itans plax" zlapalem ape fury itp addon itemy , k seta z devil helmetem , f sworda i pare cc

pozniej 2 postacia gdy szedlem sobie od mikołaja koles lata po dp krzyczac " PL???? " , PL??? . Wiec podchodze i mowie " ja pl , o co chodzi ??" a on chodz na gore i dal mi fajne itemy poniewaz konczyl z gra i chcial dac rodakowi : Crown Helmet P legi Rody rozne ,addon itemy itp. oraz bp IH'ow . To by bylo na tyle wiem ze dlugie Pozdro .

sorry , ze to nie na ziemi

Ostatnio edytowany przez lovetibia.pl - 23-12-2008 o 09:51.
lovetibia.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem