Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2005, 21:45   #2
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Witam!!
Chcialbym kupic dobre czesci do komputera, bo uwazam ze czas najwyzszy :|
Chcę mieć już ta skrzynke na długo więc chce kupic porzadne częsci
Doradźcie mi co do kupna (tylko nie podawajcie mi np. karty grafiki za 1500 zl :/)
Karty Grafiki
Karty Muzycznej
Tunera telewizyjnego
Płyty Głownej

BTW: Powiedźcie mi czy istnieje takie cos jak odtwarzacz dvd i cd a zarazem nagrywarka cd i dvd (wszystko w jednym) Jeżeli jest takie cos to jak to sie nazywa. Czy to jest nagrywarka dvd? Ile takie cos by kosztowalo? Może jakies linki??

Proszę o wyrozumiałość, bo zabardzo się nie znam :/:/:/:/
1. Cokolwiek nie kupisz, to znając życie za jakiś czas i tak to nie będzie już "dobre", a możliwe, że ledwo "średnie".

2. Ceny: Przykładowo cennik sieci sklepów apollo (ja tam składałem swojego kompa):
http://www.apollo.pl/?menu=firma

3. Podaj kwotę, jaką możesz wydać, a ja podam Ci co najlepszego możesz za to kupić

4. Tak "ot sobie" płyty głównej nie kupuj. Po pierwsze pytanie czy masz procesor Pentium czy AMD.

5. Jeśli nie jesteś melomanem o super wrażliwym słuchu, to nie zastanawiaj sie nad kartą dźwiękową, po prostu kupuj najtańszą (chociaż teraz na każdej praktycznie nowej płycie głównej siedzi już zintegrowana karta dźwiękowa)

btw: "nagrywarka dvd" odtwarza dvd, odtwarza płytki cd, nagrywa również zarówno na płytkach cd jak i na dvd.

Ostatnio edytowany przez Raynold - 24-01-2005 o 21:53. Powód: btw
Raynold jest offline   Odpowiedz z Cytatem