@emilok:
Nie widze zebys zglosil jakis blad na stronie, skoro twierdzisz ze sa bledy prosze o ich zglaszanie a beda poprawiane jak najszybciej.
Cytuj:
Tibia.pl posiada bardzo skromna oferte informacji
|
tibia.pl jako pierwsza strona dala informacje o nowych powtorkach i zakonczyla wprowadzanie o nich informacji na duzo wczesniej przed jakakolwiek inna strona o tibii. Wiem ze mamy duze braki w taktykach co do powtorkow, ale mamy tez inne rzeczy ktorych na innych strona nie znajdziesz.
Jesli masz jakies zastrzezenia co do strony to czekamy na nie z otwartymi rekami w dziale tibia.pl - opinie, sugestie...
Sam lubie tibianews i lubie czytac ich artykuly ale ostatnio stracilem do nich zaufanie. Chodzilo wlasnie o ich newsa co do wyborow najlepszej fan site. Dobitnie bylo widac ze artykul napisal brazylijczyk, ale jak go team tibianews mogl zatwierdzic to nie wiem, bo tego co tak napisal to rozumiem(wiadomo reklama), to tych co to zatwierdzili bez zmian juz nie. Koles napisal o wyborze stron i napisal ze "biora udzial znane strony jak (tu podal 2 strony brazylijskie) i tibianews" nie mowie ze o nas nie wspomnial, ale nie napisanie o tibia.de, a o jakis tibiabr i costam jeszcze tak to juz przesada. Teraz jak patrze to juz to ktos poprawil i wstawil tibia.de zaimast tibianews, ale na poczatku tak nie bylo.
@anasazi:
Czy wylecialo ci z ktoregos z potworkow cos co nie jest wpisane w loot na tibia.pl?
Dam sobie obciac paznokcia ze nie.
Wiec na jakiej podstawie piszesz ze nie mamy infa o nowych potworkach? Mielismy jako pierwsi i jak tylko ktos da dowody ze mu wypadlo cos czego nie ma to bedzie to wprowadzone.
Po raz kolejny zapraszam do tibia.pl - opinie, sygestie...
Szanuje krytyke i lubie ja, bo pokazuje nam niedociagneicia na stronie. Ale jak ktos powie ze "na stronie są bledy" to ja sie pytam "gdzie?". Jak mamy cos poprawic jak nie wiemy o czym mowicie?