Temat: FAQ
Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2005, 01:15   #583
Crono_Kaioken
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 01 2004

Domyślny Problem z grą

Witam mam problem po zalogowaniu sie na tibie

A wiec wszystko zaczelo sie w ostatnia srode kiedy chcialem sie lognac na tibie, wpisuje haslo, numer accounta, czekam az sie zaloguje. Po zalogowaniu zauwazylem ze wszystie postacie graczy na tibii poruszaja sie szybciej niz wtedy kiedy gralem wczesniej. Nie przestraszylo mnie to, szczerze moiac nawet mi sie spodobalo tak wiec przyzwyczajony do "nowego" ustawienia poszedlem do depo zeby wyjac swoje rzeczy i wlozyc je do plecaka, otworzylem depo i nagle... caly komp sie zacial wlacznie z gra, nie mozna bylo nic zrobic. Gra nie reagowala nawet na CRTL ALT DELETE. Najpierw myslalem ze cos w systemie sie przez chwile rypnelo ale potem zalogowalem sie poraz kolejny, znowu zaciecie do resetu, nastepny raz, to samo. Probowalem tak jeszcze pare razy niestety wszystko konczylo sie z tym samym skutkiem.Wszystko sie zaczelo od momentu kiedy wlasnie te postacie zaczely przyspieszac.

Probowalem reinstalowac 2 razy i nie pomoglo
Podlaczenie do neta mam i to dobre
Podkreslam ze wczesniej taki problem mi sie nie zdazyl choc gram juz w Tibie ze 2 lata
Probowalem przestawiac framerate'a , nic to nie dalo
Posiadam Windows 98 SE

Bardzo prosilbym wszystkich o pomoc

Bede bardzo wdzieczny za kazda propozycje jaka wysuniecie na temat rozwiazania tego problemu

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Crono_Kaioken - 25-01-2005 o 02:02.
Crono_Kaioken jest offline