@WieRzbisss
Smiejesz się z @Jasion/Jesion a wierzysz w to co napisał - i kto tu jest dzieckiem?!
hmm spieszę sie odpisując Tobie na ten post żeby nie wysłali Cie spać w oczekiwaniu na mikołaja. Własnie szukam fot i powiem Tobie za jakim playerm pobiegał Valiant żeby go ratowac : )
Że sie osmiesza i wierzy w to ze to prawdziwe dane to jego sprawa
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDD
__________________________________________________ _______________________________
Tym playerem był 'Blondi boy' miał 80 lv, zle się ropnął i trafił na demona (było to przed roomem gdzie jest lustro, tam gdzie jest tp i dzwignia) poleciał za nim
Torombolo Snipier (wtedy 135lv), a za nimi Wes Fengos(nie wiem jaki wtedy lv),Vialiant (204 wtedy)
Został Bovner (wtedy 110 lv) <3
To co zrobił bene jest tak samo dobre jak koleś który po anni ukradł wszystkim itemy mówiąc że chce zrobic fote (było to na pvp) tylko na przyszłośc radze nagrywac takie rozmowt dla potomności xDDDDDDDDDDDDDDDDD
*Zastrzegam sobie specjalnie dla WieRzbisss że nie chcę tutaj urazić Bene... bo nie wiem co sie aktualnie dzieje na tym świecie (Czy miał hacka czy co) i jest to dla mnie tak samo zabawne jak newsy z innych światów xD
Ostatnio edytowany przez Traktorzyna - 24-12-2008 o 02:06.
|