Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Traktorzyna
@WieRzbisss
Smiejesz się z @Jasion/Jesion a wierzysz w to co napisał - i kto tu jest dzieckiem?!
hmm spieszę sie odpisując Tobie na ten post żeby nie wysłali Cie spać w oczekiwaniu na mikołaja. Własnie szukam fot i powiem Tobie za jakim playerm pobiegał Valiant żeby go ratowac : )
Że sie osmiesza i wierzy w to ze to prawdziwe dane to jego sprawa
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDD
|
Lol... czytanie ze zrozumieniem... nie wierze w to co napisal tylko wiem ze benef ojebal... też mnie w*****l bo ojebal mi nie jednego kumpla.
śmieje sie bo jest ten typ smieszny. Nie bój sie nie wyślą mnie spać bo nie mam 10 lat ^.-
tak ps.
a dane są prawdziwe ^.^
@up
takie sytuacje sie zdazają ;P a które to było service? 4-5?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Traktorzyna
To co zrobił bene jest tak samo dobre jak koleś który po anni ukradł wszystkim itemy mówiąc że chce zrobic fote (było to na pvp) tylko na przyszłośc radze nagrywac takie rozmowt dla potomności xDDDDDDDDDDDDDDDDD
*Zastrzegam sobie specjalnie dla WieRzbisss że nie chcę tutaj urazić Bene... bo nie wiem co sie aktualnie dzieje na tym świecie (Czy miał hacka czy co) i jest to dla mnie tak samo zabawne jak newsy z innych światów xD
|
Jak to sie mówi "Nie ufaj nikomu"
Żeby nie było nie bronie bene ; ) tylko śmieszy mnie ten typ który myśli że sie nad nim zlitujemy bo podał dane benefa \o/ Moje też chcesz? Przyjedziesz mi najebać bo straciłeś 250k w jakiejś jebanej grze? \o/
Ja benefa bronił nie będe bo tak samo mnie w*****ł...